Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа е зрелището, за които всички в България нямат търпение. И, въпреки че то няма да бъде излъчено от родна телевизия, все пак ще има пряко предаване на зрелището. То ще бъде в стрийминг платформата DAZN, която държи правата за излъчване на Пулев – Джошуа (регистрирай се в DAZN тук, за да гледаш мача на Пулев).

Приложението ще излъчи двубоя на българина за световния връх в първото боксово събитие от подобен мащаб у нас. Както е известно, DAZN навлезе в над 200 страни в Европа и по света и ще излъчва срещата в много страни от Стария континент, с изключение на Великобритания и Ирландия. Абонаментът за DAZN за мача на Пулев срещу Джошуа е 2.99 лева, като не е само за двубоя, но и за целия месец. Така дори след битката може да гледате вълнуващите предложения на платформата – документални филми, боксов архив и други боксови дуели (през декември се бият още Генади Головкин и Канело Алварес).

За радост на родните фенове на бокса, сблъсъкът Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа ще бъде излъчен с български коментар. Той ще е дело на Огнян Георгиев и Камен Петров, а интересен факт е, че първият беше коментатор и на първата среща за титлата на Пулев (през 2014 година срещу Кличко), а Петров бе гост в студийната програма.

Тъй като има много фенове, които се притесняват, че не могат да се абонират за двубоя, изготвихме подробен материал стъпка по стъпка как да гледате Пулев – Джошуа (последвайте линка).

Цялата галавечер започва в 20:00 часа българско време, като се очаква събитието на вечерта да стартира около полунощ. (Регистрирай се в DAZN тук)

ВАЖНО: DAZN предлага срещата Антъни Джошуа – Кубрат Пулев на територията на България. Компанията има правата на двубоя за излъчване в по-голяма част от Европа, но няма да предава сблъсъка в определени страни като Великобритания и Ирландия. Имайте това предвид преди да се регистрирате

 3,287 total views,  6 views today

Напишете коментар

By Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu