Забавно

Нестандартни места за секс по Коледа

Коледата наближава, като маршрутка към клиент – с бясна сила. Всичко възможно вече е украсено, навсякъде тананикат празнични мелодии, а коледният дух е обзел негово величество българина. Тук някъде трябва да споменем, че по празниците либидото винаги се покачва. Някоя друга чаша греяно вино, подаръци и почивка от ежедневния стрес, кара хормоните да треперят като светлинки на лампички върху елха.

Ето защо даваме идеи за нестандартни места за секс по време на коледните празници. Не е много свято, но пък е интересно.

Шейната на Дядо Коледа

Може и да мирише на обор, но шейната на Дядо Коледа е магия. Малко може и да те притесняват елените с техния влажен поглед, но ще кажеш на твоята Цецка, че само твоето рогце ще прониква в нея.

„Възможно е в шейната на Дядо Коледа да се сбъдват желания. Ако не там, то поне в моята спалня“ – с това ще я спечелиш и за деца. Гарантираме. Внимавай само някой елен да не се изпусне, че после как ще обясняваш, че не си ти…

Ако имаш затруднения с намирането на шейна, можеш да намериш такава в моловете. Адреналинът е гарантиран.

На село

По време на празниците много българи предпочитат да отидат на село, за да се върнат към позабравените традиции. Именно там те се вдетеняват и забравят за ежедневните задължения и се отдават на страстите. Ето как си го представяме ние…

Циганска печка с цвят червено. Кюмюр, мръвки и вино до края на света. Пот. Много пот. Веско Маринов. Тя се кефи, че сте само двамата. Романтика. Ти си на седмото небе, че отново си в играта.

Ако я закараш на село за празника, обърни внимание на следните предмети, които са ти под ръка: дървена лъжица, камшик за магарето, трикрако столче, бъдник, сурвачка.

Москвича на деда ти

Ако си от тези, които предпочитат уюта на село, не се бой – пак има къде да клецаш! Взимаш москвича на деда ти и качваш Цецка вътре. Ако си късметлия, АЗЛК-то още ще мирише на комунизъм. Ако не си – сигурно лъха на пръч или поне на кюспе. Казваш на Цецка да се държи (някъде) с две ръце и я подкарваш като валяк по нанадолнище. Внимавайте само да не се порежете, че може и да не стигнете до болницата за ваксина против тетанус. Ръждата гъта бръже, да знаеш!

На опашка в магазин

Като истински българин и ти пазаруваш за партито в последния момент. Ако отидеш на 31-ви в голям магазин, гаранция ще чакаш на опашка. Чували сме, че късметлиите си тръгват след 30 минути. Всички каси са пълни, а ти чакаш с количка, пълна с уиски, месо и плодове. Вместо да скучаеш, удари едно коляно на Цецка. На нея също ще й е скучно, бъди сигурен. Голяма работа, че ще ви видят. Сексът на публично място винаги възбужда. Дори докато ти го пишем, леко ни става. Драстиии…

Под елхата

Ти си приклещил Цецка под коледното дръвче, а то нежно те гали с клонки по заголения задник. Това неимоверно ще вдигне страстите. Затваряш очи и си представяш, че комшийката от долния етаж е зад теб и те милва по бузите – с език, ръце или гърди, въпрос на фантазия. В същото време Цецка се държи за топките…на елхата и фантазията и играе ли играе.

На фирменото коледно парти

Краен вариант. Възможно най-голямата грешка е да си вадиш онази работа там, където си вадиш парите. Доказано е обаче, че най-много изневери стават именно на работното място. Нормално, забраненият плод е най-сладък, особено, ако е на шефката. Ако все пак си решил да удариш някоя колежка на фирменото парти, гледай да остане незабелязано. Издебни моментът, в който вече всички са на черешата, подхвърли идеята на най-големия кретен и пияница от офиса, че сте се разбрали с останалите колеги точно в 23:00 часа всички да останат по боксерки. В мига, в който 11-ият час удари и всички загледат със захлас полуголия ти авер, ти замъкни Цецка в тоалетната и й покажи твоя Рудолф. После ще ни благодариш.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu