Снимки

Радина от Стъклен дом в любителски голи снимки ( +18 )

Скандални любителски голи снимки на двама от любимците от сериала „Стъклен дом” Явор Бахаров и Радина Кърджилова. На някои снимки се вижда как Радина прави френска любов на актьора.


Скандални снимки, на които се вижда как дама прави френска любов на актьора от култовия сериал по бТВ „Стъклен дом” Явор Бехаров, лъснаха в сайт за споделяне на фотоси, а партньорката му във филма – Радина Кърджилова, също е изтипосана в нета, дибидюс гола с бутилка алкохол между гърдите? Форумци разпознаха двамата в мрежата. Палавите фотографии на Хари и Сиана, както се казват в сериала двамата актьори, бяха разкрити от наблюдателни форумци в интернет.

Те са взети от сайт за споделяне на любителски фотоси, в който аматьори са се снимали, както солово, така и в различни секс пози, след което най-вероятно са изпортени от “приятели”. В коментарите под кадрите в чуждестранния сайт, оставени от фенове на “Стъклен дом”, се твърди, че момчето, което получава френска любов в оргия с още няколко младежи “до столична сграда”, действително е Бахаров. Младата звезда от „Стъклен дом” Радина Кърджилова пък била изловена с бутилка алкохол между гърдите си.

В същия сайт има още няколко неприлични снимки, под които потребители твърдят, че именно тя е щракната по време на среднощен купон с Бахаров.

Според някои мнения из мрежата става въпрос за недоброжелателни “приятели” и завистливи колеги от гилдията, които са решили да подлеят вода на новоизгряващите звезди. Припомняме ви, че сериалът, който се снима в столичен мол, тръгна през пролетта, но снимките са качени в интернет от профил на руска девойка на 27-ми януари 2010 година. Момичето, което е набарало купонджийските кадри, е пуснало още куп подобни “диапозитиви”, направени по най-различни партита от цял свят. Радина и Явор са завършили НАТФИЗ през 2009 г. в класа на проф.

Пламен Марков и Ивайло Христов, от където според запознати идвала и “топлата им връзка”, която ги правела неразделни дружки в подобни купони. Припомняме ви, че вълната от публикувани аматьорски снимки на разголени БГ-звезди започна с появата на Галена в скандален порно клип. Няколко месеца по-късно Галя Литова и фолк фурията Деси Слава също лъснаха голи в нета. Последният случай в мрежата, който разбуни духовете, беше със скандалното порно филмче на бившата адреналинка Яна.

Тогава из медиите отново се появи на преден план въпросът, дали пък звездите сами не публикуват скандалните снимки и клипове с цел реклама, както в Щатите попитаха Памела Андерсън и Томи Лий преди години, чийто домашно порно беше видяно от цял свят, благодарение на интернет.


Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu