Забавно

Кои са 10-те най-добри български IT-специалисти?

Стацковарфлоу предостави информация за 10-те най-добри български IT специалисти. Стацковарфлоу е мястото където програмисти и айти специалисти от цял свят си помагат един на друг и оценяват уменията на останалите и безсъмнено най-ползваният сайт от компютърджиите от цял свят.

На първо място е Дарин Димитров, който е на 4-то място в класацията на стацковарфлоу за света. Дарин е мистериозна личност и специалист по майкрософт и MVP. За него се знае само, че живее в просторна къща в столичният квартал Бояна. Понастоящем работи за прогрес-телерик. Предполагаемите му доходи са 15-20 хил. лева на месец. Точки в стацковарфлоу: 867,199.

Втори е Божидар ‘Bozho’ Божанов – едно от лицата най-познати на масовата публика – родом в Димитровград. Експерт работил по електронното правителство , чест гост в студиата на телевизиите. Отскоро млад баща. Специалист по джава. Написал изкуствен интелект способен да композира. 36-ти във световната класация на програмистите. Предполагаеми доходи: 15-20 хил. лева на месец.Точки в стацковарфлоу: 500,576.

Иван Стоев работи по сигурността на интернет разплащанията. Сишарп специалист. Работи в eMerchantPay , семейно положение – неизвестно. Точки в стацковарфлоу:  116,945. Предполагаеми доходи: над 15 хил. лева на месец.

Цветомир Стоев е експерт по Кендо в прогрес-телерик. Като хоби свири на китара в аматьорска пънк група. Роден в Севлиево. Семейно положение – разведен. Точки в стацковарфлоу: 93,237. Предполагаеми доходи: над 15хил лева на месец.

Ивайло Странджиев започнал да програмира с помощта на баща си ,който в момента е директор на една от големите български айти фирми. Специалист по ес-плюс-плюс. В момента работи по изкуственият интелект на фирмата ХиперНаука. Семейно положение – обвързан. Точки в стацковарфлоу: 57,663. Предполагаеми доходи: над 15 хил. лева на месец.

Константин Йовков е Java специалист във Treasury Intelligence Solutions (фирма за банково разузнаване). Фен на рока – често може да бъде засечен на рок концерти. Семейно положение – семеен. Точки в стацковарфлоу: 57,663. Предполагаеми доходи: над 15 хил. лева на месец.

Божидар Батсов е специалист с познания по множество езици за програмиране – Unix,Emacs,Perl,Ruby. Донжуанът сред българските айти-специалисти , често сменящ приятелката си. В момента работи в топтал – фирма занимаваща се с подбор на айти кадри. Роден във Велико Търново. Точки в стацковарфлоу: 47,226. Предполагаеми доходи: под 15хил лева на месец.

Запален рибар. Семейно положение – неизвестно. Точки в стацковарфлоу: 46,339. Предполагаеми доходи: под 15 хил. лева на месец.

Васил “npocmaka” Арнаудов е Уиндоус специалист. Понастоящем работи в зумъркс.Хобита – планинарство и рисуване. Семейно положение – неизвестно. Точки в стацковарфлоу: 43,145. Предполагаеми доходи: под 10 хил. лева на месец.

Петър Минчев още като ученик печели множество олимпиади по математика. В момента – java програмист. Семейно положение – сериозно обвързан. От Велико Търново. Точки в стацковарфлоу: 40,948. Предполагаеми доходи под 10 хил. лева на месец.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu