Новини

300 икони и куп вибратори в дома на Семерджиев

Около 300 икони, дори и в тоалетната и пълен с вибратори шкаф откриват в апартамента на Георги Семерджиев разследващи.

“Наличието на тази прекомерно показна религиозност у човек води пряко към най-простия извод – че има чувство на вина. Хубавото е, че се разчуват тези неща и това е лицето на немалка част от контингента. На тези, които обикалят със скъпите автомобили и нашите деца им се възхищават – тайно или не”, каза криминалистът Иван Савов.

Според източници на медията, случайно или не, първият полицай, който се озовава на местопрестъплението, е официалният приятел на Симона Радева –  полицай в Четвърто районно управление в столицата.

В смазания джип униформените откриват и трите телефона, с които си е служил Семерджиев. Проверяват се всички контакти на бившия футболист, както и последните разговори, проведени от него преди катастрофата.

“Много е вероятно да се предплатени карти. Обикновено лицата от престъпния контингент разполагат с повече от един мобилен телефон. Така си гарантират относителна възможност да проведат разговор по чист телефон, който не се слуша”, казва Иван Савов.

Освен мобилните апарати, криминалистите намират едната му обувка, ключовете от апартамента, виагра и амфетамини.

“Наличието на амфетамин ще утежни вината, защото ще докаже, че лицето, което е ясно, че е имало наркотици в кръвта, се е канило да употреби още или се е канило да продаде”, посочва още криминалистът.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu