Забавно

Смотаняк вдигна едва 120 км/ч по Хемус, жена му го напусна

ВЕЛИКО ТЪРНОВО, БЪЛГАРИЯ – Пъзльо и половин мъж вдигна едва 120 км/ч по автомагистрала Хемус при пътуване между София и Велико Търново, съобщават от пресцентъра на МВР.

А. Т. (32) е имал на разположение над 140 коня в своя близо 10-годишен дизелов Пасат, леко мокър, но сравнително празен път, но му стискало да поддържа едва 120 км/ч и затова се е прибрал във Велико Търново с цели 6 минути по-късно, отколкото ако бе карал като истински мъж.

В колата се е возела и Н. Т. (30), в това време съпруга на шофьора, която веднага след пристигането е подала документи с искане за развод, защото това не е мъж, бе!

По време на пътуването А. Т. (32) е изпреварил само няколко камиона и едно претоварено комби от Севлиево, а се е ограничавал да не изпреварва очевидно бавни колони с автомобили, нищо че осевата линия била непрекъсната, защото се е виждало, че отсреща почти не идват коли.

България е в шок от това какви смотаняци има зад воланите, напсува ги и ги подмина с мръсна газ, за да стигне по същото време само че с две коли отпред на задръстването.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu