Забавно

Секс без оргазъм: модата „Кареца“ обръща всичко с главата надолу

Моля? Да се откажем от оргазма? Някои двойки истински се разстройват, ако половият акт не завършва с кулминация. Но всъщност именно в това се крие тайната на добрия секс, при който не оргазмът е важният, а същинският акт на сношението. Когато правят секс, повечето двойки се стремят към интензивен оргазъм и за съжаление допускат голяма грешка. Те се сковават и „гипсират“, само и само да постигнат по-скоро заветната цел. При това същественото, за което трябва да ги е грижа, отива на заден план. Секс практиката „Кареца“ се старае да промени това. Защото сексът без оргазъм е многообещаващ и надминава всички очаквания.

Думата „carezza“ е италианска и означава „милувка“. На медицински език актът без оргазъм се нарича Koitus Reservatus. Ако някои се чудят как е възможно тази практика да подобри секса или мислят, че „Кареца“  е нещо подобно на петинг, нека четат внимателно по-нататък.

Сексуалната практика „Кареца“ е насочена съзнателно към това нито мъжът, нито жената да получат оргазъм. Тук в центъра стои близостта. Необходимостта от оргазъм, който за мнозина е основната цел при секса, отпада. Много двойки са си изработили рутина, така че да достигнат по-бързо до кулминацията, когато правят секс. „Стремежът на „Кареца“ е да разбие тази рутина и да събуди поугасналата страст!

Това наистина е най-страстната сексуална практика, защото във фокуса на вниманието са ласките и нежността. Милването, галенето и целуването стават много по-интензивни, когато не мислим за кулминацията. Важна е любовта, не оргазмът. Който умишлено се концентрира върху размяната на милувки, бързо ще забележи колко по-интензивно става докосването и колко хубав може да бъде сексът и без оргазъм.  Освен това „Кареца“ тренира кондицията. Чрез постоянната ерекция мъжът калява издръжливостта си и кавернозните тела на своя пенис. По този начин той се учи да сдържа еякулацията си и впоследствие изживява много по-бурен оргазъм.

„Кареца“ има многобройни предимства. Едно от тях е, че отнема на двойките напрежението, породено от фиксирането им върху кулминацията. Тази секс практика заздравява и връзката. Най-вече при двойки, които са заедно от дълго време, понякога липсва размяната на нежности. Някои дори започват да гледат на секса като на задължение, един вид „работа“, която се налага да свършат набързо преди да заспят. Когато с „Кареца“ отпадне „целта“, тоест постигането на оргазъм на всяка цена, партньорите ще възприемат секса като време, през което да бъдат заедно и да се наслаждават на целувките и допира на голата си плът. Такъв секс сплотява и укрепва отношенията.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu