Забавно

По-лесно е среща с папата, отколкото билет за Ед Шийрън

Над 150 хил. желаещи чакаха с часове на виртуална опашка

“Ще ме прощавате, ама по-лесно е да си уредя среща с папата, от това да си купя билети за Ед Шийрън…”; “След закупуването на билети за концерта на Ед Шийрън се чувствам сякаш преминах през най-тежкото изпитание на живота”; “Хмм, какви са тези Радини вълнения за билети за Ед Шийрън … да беше Слави Трифонов, да се притесни човек, че може да свършат”.

Такива коментари се появиха в социалните мрежи, след като вчера бяха пуснати в продажба билетите за концерта на известния британски изпълнител Ед Шийрън. Звездата идва за първи път у нас на 31 август догодина и ще пее на стадион “Васил Левски”. Той включи България в турнето си “+ – = ? x” Mathematics 2024, което ще започне от Азия и ще продължи в Европа.

Билетите за концерта му у нас на цени от 120 до 300 лв. влязоха в продажба в 10 ч вчера и само за часове “онлайн” опашката за тях набъбна до над 150 хиляди души. Подобно нещо, което е обичайно за големите концерти по света, се случва за първи път у нас. Навалицата провокира масово недоволство в социалните мрежи, тъй като системата често блокираше.

Певецът Тодор Георгиев – Toshey, пък коментира във фейсбук, че точно за 45 сек си е купил билети за концерта на Шийрън, обаче за Румъния, където звездата ще пее в Букурещ на 24 август догодина. “Щеше да е хубаво да можем да гледаме такъв артист в България, но който се дореди за тук – честито и приятно прекарване”, написа Toshey във фейсбук.

“Имайте предвид, че ако презаредите страницата или загубите достъп, ще бъдете поставени на последно място в опашката”, предупреждава се в платформата, от която се купуват билетите.

Само през тази година Ед Шийрън издаде два албума, които достигнаха до №1 в целия свят. А специален гост на предстоящото му турне ще е певецът Calum Scott.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu