Новини

Нов безплатен зимен парк ще бъде открит в Борисова градина на 7 декември

Central Snow Park в "Маймунарника"

Летният клуб на открито в Борисова градина “Маймунарника” ще прекрати традицията да затваря врати с настъпването на студените сезони. Освен че ще продължи да работи и през есента и зимата, на територията му от 7 декември ще се появи и оборудван зимен парк на име Central Snow Park, съобщиха от клуба.

Той ще може да се ползва както при зимни условия, така и при липса на сняг и ще бъде с вход свободен.

В него ще има съоръжения и уреди както за екстремно и фрийстайл каране на сноуборд и ски, така и за деца и начинаещи. За децата се предвижда да бъдат организирани и специални забавачки, както и ски и сноуборд училище през уикендите.

Официалното откриване на зимния парк на 7 декември ще включва турнир, както и много музика и безплатни уроци за най-малките любители на зимните спортове. За желаещите да се включат е необходима единствено подходяща екипировка.

 

Нов безплатен зимен парк ще бъде открит в Борисова градина на 7 декември

Самият клуб “Маймунарника” ще направи официално откриване на своята зимна закрита версия с парти на 29 ноември с участието на диджея Shaker Maker. От клуба обещават да продължат да предлагат на своите гости различни събития, а освен музика и напитки, няма да подминат и своето популярно предимство – вкусна скара на добри цени.

 

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu