Забавно

Най-добрите дамски парфюми за всички времена

Здравейте на всички! Днес във всички магазини за парфюми има огромен избор от тоалетна вода и до устойчив парфюм. Но понякога не можем веднага да решим кой парфюм да изберем, защото от първия дъх много са привлечени. Ето защо, за да не се объркате и да изберете добър парфюм, трябва да бъдете внимателни към този въпрос. И за да ви е по-лесно да си вземете готин парфюм, просто изберете аромат от моята статия днес.

1. “J’ADORE” от CHRISTIAN DiOR – парфюм с плодове и цветя с основните нотки на круша, пъпеш, къпина, праскова, слива и орхидея. Парфюмът е в тенденция от 1999 г. и създателите на аромата почти всяка година се опитват да зарадват своите клиенти с най-новото в колекцията на Zador.

2. “TRESOR” от LANCôME – парфюм с основните нотки на ирис, праскова, ананас, люляк, бергамот и кайсия – 1990 моделна година. Този парфюм вече е над 27 години, но все още продължава да завладява жените със своята топла и радостна миризма.

3. “ANGE OU DEMON” от GIVENCHY – ориенталски цветен шедьовър с основните нотки на мащерка, мандаринова патица, орхидея, шафран и лилия – 2006 г. Любителите на силните аромати определено ще харесат. Тази миризма е най-концентрираната и най-сладка от цялата линия на ангелите и демоните.

4. „ANGEL“ от MUGLER – ориенталски гурме аромат, любим на момичета и жени от 1992 г. Много многопластов парфюм с основните нотки на кокос, пъпеш, касис, слива, бонбони от памук, кайсия, праскова и всякакви благини. Парфюм с невероятен и супер издръжливост.

5. „OPIUM“ 2009 от YVES SAINT LAURENT – богат и загадъчен парфюм с флорално-пикантен мирис. Започва с нотки на смирна, карамфил, бергамот, мандарина. Ако харесвате тежки аромати, тогава това творение ще се хареса и на вас.

6. „NARCISO RODRIGUEZ FOR HER“ от NARCISO RODRIGUEZ – флорално-мускусен парфюм с основните нотки на османтус, портокал, пачули и бергамот – 2003 г. Парфюм, който след толкова време все още завладява женските сърца със своята съблазнителна миризма.

7. “JASMIN NOIR” от BVLGARI е изящен и страстен парфюм от много известна марка с цветен аромат и зелени акорди. И можете да усетите състава от нотки на гардения, бадем и жасмин. Появи се през 2008 г.

8. “LIGHT BLUE” от DOLCE & GABBANA – прекрасен, деликатен парфюм. Принадлежи към групата на флорални и цитрусови плодове с основните нотки на ябълка, бял кедър, лимон, звънец и бамбук. Появява се през 2001 г. Light Blue е парфюмът, който всички момичета са обичали от 2000 г. насам. Невероятно перфектни парфюми, от миризмата на които се отпускате и искате да отидете на море.

9. „THE ONE“ от DOLCE & GABBANA – красиви маркови парфюми, пълни с флорално-плодови акорди. Издаден през 2006 г. Основните нотки са праскова, личи, бадем, лилия и слива.

10. “EROS POUR FEMME” от VERSACE – парфюм с цитрусови плодове – 2014 г. Основните нотки в аромата са лимон, розов божур, калабрийски бергамот и нар.

11. „COCO EAU DE PARFUM“ от CHANEL – ароматът принадлежи на пикантни акорди с основните нотки на българска роза, ароматна мимоза, пикантен кориандър, сочен мандарин, детелина и карамфил. Появява се през 1984 г. Знаете, че класиката винаги е на мода, при всяко време.

12. “COCO NOIR” от CHANEL – флорално-дървесен аромат с основните нотки на грейпфрут, портокал, лимон, нарцис, роза, здравец и праскова. Появява се през 2012 г.

13. “SYCOMORE” от CHANEL – парфюм от дърво-чипре за мъже и жени – 2008 г. Парфюмът не е многопластов с основните нотки на ветивер, виолетово, хвойна, тютюн и подправки.

14. “CHLOE EAU DE PARFUM” от CHLOE – цветен аромат с основните нотки на божур, личи, магнолия и бяла фрезия. Парфюми, които пасват както на лека рокля, така и на дънки с тениска. Ароматът радва феновете си от 2008 г.

15. „CANDY“ от PRADA – ароматът принадлежи към ориенталската гурме група с основната нотка на карамела. Издаден през 2011 г. Що се отнася до мен, много карамелен парфюм и между другото като мъжете. И за себе си избирам Prada Candy Florale, малко пирамида е разредена със свежи нотки, това прави миризмата по-приятна, но за мен е лично.

16. „OLYMPEA INTENSE“ от PACO RABANNE – аромат на ванилов прах, пуснат през 2016 г. Не многослоен парфюм, състоящ се от 3 нотки – амбра, ванилия, сол.

 

17. “ULTRAVIOLET” от PACO RABANNE – флорално-прахообразен парфюм – 1999 г. С основните нотки – кайсия, виолетки, портокалов пипер, кориандър и бадеми. Популярен плодов аромат, който жените от цял свят обожават.

18. STELLA EAU DE TOILETTE »от STELLA McCARTNEY – розова тоалетна вода с основните нотки на мандарина с лимон, цветя от бяла фрезия, роза и божур. 2015 издание.

19. „GUILTY“ от GUCCI – един от топ парфюмите на марката Gucci, се появи през 2010 г. Пикантен, цветен аромат, основните нотки са розов пипер, мандарина, бергамот, люляк, сочна праскова, касис и здравец.

20. “LA PETITE ROBE NOIRE” от GUERLAIN – ориенталски гурме аромат с основните нотки на череша, червено горски плодове, бадем, божур и чаена роза. Издаден през 2012 г. Съдейки по рейтинга, един от най-секси парфюмите за жени.

21. „PRINCESS“ от VERA WANG – ориенталски цветен аромат с основните нотки на водна лилия, кайсия, ябълка, гуава, тиара и тъмен шоколад. Издаден през 2006 г. от известния дизайнер на сватбени рокли. Сладък парфюм, идеален за ежедневна употреба.

22. “VOYAGE D’HERMES” от HERMES е флорално-мускусен аромат с основните нотки на подправки, кардамон, чай и лимон. Друг унисекс парфюм се появи на пазара на парфюми през 2010 г.

23. “ACQUA Di GIOIA ESSENZA” от GIORGIO ARMANI – просто трябва да усетите аромата на този флорално-воден парфюм с нотки на мента, лимон, розов пипер и кашмеран и наистина ще ви хареса. Издадена през 2011 г., тази колекция от аромати има цяла линия парфюми. Всяка бутилка се различава от предишната с актуализирани бележки.

24. “ETERNITY” от CALVIN KLEIN е цветен парфюм от далечната 1988 г., който е в търсенето и днес. Основните цитрусови нотки, но можете да усетите акордите на градински чай, невен, карамфил, виолетки, лилии и мандарина.

25. „OH LOLA!“ От MARC JACOBS е аромат на цветя, пуснат през 2011 г. Основните нотки са малина, ягода, сочна круша, магнолия и циклама.

Всяко момиче, което обича добър парфюм, знае, че през зимата, лятото, пролетта и есента всички парфюми се разкриват по различни начини. Затова ви съветвам да имате няколко любими аромата в колекцията си наведнъж.

И ако имате всички парфюми от този списък, ще бъдете уникални и привлекателни всеки ден. Или може би вече имате някаки парфюми а от този списък? И за да знам, че се интересувахте от четенето, оставете коментари.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu