Забавно

Мъж организира собствения си обир, за да отмени сватбата

Жител на гръцкия град Агринион отказал да се ожени и организира собствения си грабеж, за да отмени сватбата, съобщи Greek City Times, предаде БГНЕС.

Младоженецът твърди, че два дни преди сватбата двама мъже с качулки нахлули в къщата, в която живеели той и булката. Вързали го, запушили му устата и го набили, при което той загубил съзнание. Междувременно се твърди, че нападателите са откраднали бижута, пари и други ценности. Близки намерили мъжа и го закарали в болница, като решили да отменят сватбата, тъй като сред изчезналите вещи били и сватбените подаръци.

Но разследването, продължило няколко месеца, разкри много противоречия в историята на мъжа. В резултат на това той трябваше да признае, че е нагласил всичко, не имало нападатели, никой не го е вързал и не е откраднал неща. Истината се оказа само побоят, но мотивът на нападналия го мъж не бил грабеж, а лични причини.

Младоженецът обясни, че е инсценирал грабежа, за да оправдае побоя, тъй като му е било неудобно, че семейството на булката ще разбере истината за случилото се с него. След това признание полицията в Агринион заведе дело срещу него.

Бившата годеница също заведе дело. Дълги месеци тя била заблудена, че имало обир и не знаела истината. Сега жената смята, че постановката е скроена, за да се отмени сватбата. Тя отбеляза, че никога не е получила обратно вещите си, които са изчезнали по време на измисления обир.

По-рано беше съобщено за жител на американския град Бостън, който организирал обир на магазин, за да предложи брак на любимата си. По-късно младоженецът публикува видео, в което обяснява, че той и приятелката му не искали бракът им да се случи не по „традиционния начин“.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu