Забавно

МВР пуска канал в OnlyFans с претърсвания на голо

ПЛОВДИВ – МВР отвръща на обществения натиск след масовите претърсвания на голо в пловдивски дискотеки на стотици души, като обеща да качи видео материалите в интернет.

“За да е ясно на всички, че не сме превишили правомощията си, ще направим всички записи публични в интернет. Естествено, уважаваме правата на хората, затова ще гарантираме, че сульо и пульо няма да може да ги гледа, като събираме месечна такса за достъп до тях. OnlyFans като платформа предлага точно такъв тип достъп, което ни накара да изберем тази платформа” – заявиха от пресцентъра и отдел за абонаментни стрийминг услуги на МВР.

“Категорично не става въпрос за порно, защото в порното на актьорите се плаща. Това е дарителска кампания чрез доброволческо творчество. Никой не е отказал в полза на това да го заведем в районното и да нощува с достойнство там” – допълват детайли от продукционно естество полицаите.

“Имаме нужда от нови патрулки и радари, а се надявам и за колегите да остане малко за да си позволят по-скъпи наркотици. В момента шмъркат от евтиното бело, защото ниските им заплати ги принуждават по-качественото да го продават. Надявам се това да се промени” – заяви изпълнителният продуцент и ръководител на спецакцията комисар Василев.

Друг журналист попита Василев дали след бурната обществена реакция не съжалява за случилото се в дискотеката.

“Не, по никакъв начин не съжалявам за стореното. Само ме е яд, че не сме се сетили за OnlyFans по-рано. Ако знаете колко голи обиски на хубави българи и българки са отишли зян през годините. Е, ако не броим кефа за колегите, естествено” – засмя се щастливо той.

От МВР подчертаха, че вече не се занимават само с опасни дейности като трафик на наркотици, оръжия и хора. Вече има нов по-добър, сигурен и безопасен метод за финансиране на най-важния орган в държавата, който да държи децата в Интернет, вместо на улицата.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu