Забавно

Какао Бийч ще работи като наркокомуна през деня

Заведенията, намиращи се на територията на известния Какао Бийч в комплекса Слънчев бряг, ще работят доброволно като наркокомуни през светлата част от денонощието. Това беше съобщено вчера от човек на име Трайчо – председател на съюза на барманите, сервитьорките и дилърите в местните клубове и дискотеки.

Причината за това са големия брой летни партита, на които биват поглъщани колосални количества наркотици – предимно амфетамини, понеже кокаинът бил скъп. Купонясващите цяла нощ до ранните часове на другия ден, често припадат върху пясъка на плажа веднага след края на партито.

За тяхно удобство са изградени сглобяеми къщички, чието предназначение ще бъде да функционират като наркокомуни, където приемащите наркотици ще могат да се върнат към живота посредством венозни системи, свежи зеленчуци и четене на пасажи от Библията.

„Идеята е хората да се забавляват през нощта по какъвто начин сами искат, а на другия ден да реанимират в изградените от нас комуни на плажа“, информират от комплекса, след което веднага се втурват да съживяват обезводнил се турист от Павликени, дошъл да види Тиесто на живо.

След края на летния сезон, подвижните комуни ще бъдат преместени на ключови места в столицата – клуб Червило, Ялта и други.

 

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu