Новини

Бургазлийка измисли идеалния подарък за Коледа за самотни дами

Мечокът е създаден за всички необвързани жени, носи спокойствие и уют, почти реално усещане за прегръдка и споделеност

Бургаската красавица Ина Мархолева, която през 2021 г. стана втора подгласничка на „Мис България“ и носителка на титлата „Кралица Бургас“, измисли и превърна в реалност идеалния Коледен подарък за самотни дами. Успокойте се, не е вибратор.

Запознайте се с любящия мечок Пуфи. Той е създаден с надежда да донесе спокойствие и уют, прегръдка, усещане за споделеност и емоционален комфорт в света на всяка жена, на която й липсва мъжка половинка. Млечнокафявото „мече за емоционална подкрепа“ струва £135, тежи само 3,2 кг и е висок 170 см. Пуфи е перфектният парнтьор в леглото, на дивана или пред камината. Той не хърка и не дърпа завивката през нощта.

Пуфи е рожба на българска компания, основана от модела Ина Мархолева, която описва мечето като „много личен продукт, изобретен от обикновена жена, която се страхува да остане сама. Зад гърба й застава нейната майка Тония Берданкова – мениджър на компанията, която повярва в концепцията на дъщеря си и днес се радват на световен интерес към мечето Пуфи.

Пуфи има формата и размерите на мъжко човешко тяло и е с глава на полузаспала мечка. Това му придава доста странни пропорции – широки рамене като на батка и мъничка глава на мека играчка. Материалът, от който е изработен, е много мек, цялата му мъжествена снага се огъва във всички посоки и приема желаната форма, което го прави и практична възглавница.

Много хора биха казали, че това е поредната простотия, която се промотира като абсолютен хит, но само за няколко дни, след като бе пуснато на пазара, вече целият свят говори за мечето Пуфи. Световни сайтове като Dailymail, Independent и Nypost рекламират продукта на бургазлийката, а интересът към него е огромен.

21-годишната Ина Мархолева е студент в София. Учи реклама в Нов български университет. Дълги години е част от Вокален ансамбъл “Фортисимо”. Любовта и страстта й към музиката също не са случайни. Тя е дъщеря на известния музикант Георги Мархолев – фронтмен на рок група „Сънрайз“.

 

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu