Милионер пуснал частния си самолет на автопилот, за да прави секс с 15-годишна

Според съдебните документи, Стивън Брадли Мел е оставил машината на автопилот, за да се отдаде сексуален контакт с 15-годишна във въздуха. 

Търговецът на облигации от Ню Джърси е убедил майката на тийнейджърката, че ще ѝ преподава уроци по пилотиране. 

53-годишния бизнесмен ще получи поне пет години затвор, след като е признал вината си. 

Той разполага с хеликоптерна площадка в дома си, притежава няколко самолета и управлява благотворителната фондация “Air Lifeline”, която помага на семейства с деца с медицински проблеми да ги транспортират навсякъде из САЩ за лечение. 

Жененият баща на три деца започнал комуникация с жертвата, тогава на 15, с текстови съобщения и Снапчат през 2017 г., според съдебната документация. Съобщенията им придобили сексуален контекст след като той веднъж ѝ написал “дали знае как се прави орален секс”.

По-късно той я поканил да прекара време в къщата му в градчето Бедминстър. Мел “осъществил орална любов” с непълнолетната през юни 2017 г., според съда.

По-късно той ѝ написал: “Липсваш ми толкова много!”

На следващия месец отново осъществили сексуален контакт, а той е закупил контрацептив със спешно действие за нея. 

Друго негово съобщение към тийнеджърката било: “Ако си нервна, ще боли повече. Когато си предразположена, ще се чувстваш ОК.”

На 20 юли 2017 г. той лети с жертвата в частния си самолет от летище Съмърсет към Барнстейбъл, Масачузетс, “с цел да я въвлече в незаконно деяние, по-конкретно, в сексуален акт с лице, ненавършило 18 години”, пише в документите на съда. 

По време на обратния полет, е признал, че е оставил самолета на автопилот, за да се отдаде на сексуален акт. 

По време на пътуване до Ню Йорк през август 2017 г., Мел отново е правил секс с момичето и ѝ е направил голи снимки. 

Мел, чиято жена е подала иск за развод, се е признал за виновен през декември 2018 г. Присъдата му ще бъде произнесена по-късно тази седмица.

 2,043 total views,  12 views today

Напишете коментар

Admin

http://Chat.FreeUniBG.eu