Каракачанов стреля – колажите, с които социалните мрежи отвръщат (СНИМКИ)

Зенитната установка ЗУ 23-2 е в производство от 1960 г. Както се подразбира от наименованието, съветското противосамолетно изделие е с две 23-милиметрови оръдия и има скорострелност от 2000 изстрела в минута. Може да се монтира стационарно, на ремарке или върху автомобилна платформа. Приема се за относително лесно за обслужване и употреба оръжие, но все пак е любопитно, когато спусъкът му се натиска от вицепремиер, министър на отбраната и лидер на основен коалиционен партньор във властта.

Дали беше търсен ефект, или не, но военният министър (в неизменния си пустинен камуфлаж за подобни мероприятия) за пореден път привлече вниманието на анонимните зевзеци в социалните мрежи.

1. Съвсем същото е!

За щастие, Каракачанов не влиза напълно в стилистиката на „Рамбо 3“ и не прави опит да свали вертолет Ми-24. Не за друго, просто нашите ВВС така или иначе имат около 3 броя годни за полети…

2. Ке умрем от тия колажи

Злонамерените опити да бъде пришит лидерът на ВМРО към не съвсем издържания в драматургичен план сюжет на рекламата на т.нар македонска наденица продължават с пълна сила.

3. Пликчето отново е сред нас

Подигравките с Каракачанов навлязоха в нова фаза заради небрежния вид, в който той се показа на слизане от правителствения самолет при визита в чужбина. Каракачанов помоли интернет да спре с колажите с “онази торбичка” и интернет му отговори (СНИМКИ)

Твърде субективното твърдение, че му е липсвало само пликче от хипермаркет, се превърна във вдъхновение за не един и двама колажисти

4. Да, за това пликче става дума

Тук все пак фотошаржът е по-очевиден и торбата не изглежда на съвсем естественото си място

5. Метаколаж

Експресивните реакции на проф. Тодор Кантарджиев от Националния оперативен щаб сякаш могат да опишат всичко. Даже и да става дума за министър, който разпорва мишените със зенитно оръдие

6. Междузвездно

Този филм все още не сме го гледали.

Разбира се, не може и без епичната битка на ледената планета “Хот”.

7. Не, не стана точно така

Не знаем по какво стреля Каракачанов, но по права линия разстоянието до Росенец е такова, че вероятно би му трябвало оръжие с по-сериозен калибър.

8. Миг от епопеята пред хипермаркета

Величието и мащабът на тази творба оставяме без коментар.

9. Борбата с коронавируса е безмилостно жестока.

Дали наистина е необходима социална дистанция?

10. Краят на всички конспирации

Създателят на “Майкрософт” Бил Гейтс и неговите планове за масово чипиране на населението са към своя край. Ликуй, народе!

 2,081 total views,  12 views today

Напишете коментар

Admin

http://Chat.FreeUniBG.eu