Новини

Международен Ден на Женския Оргазъм

Честит Международен ден на женския оргазъм! Точно така скъпи дами, трябва да изпратите едно голямо Obrigadо (Благодаря) до Бразилия, защото причината за обявяването на 8-ми август като ден на женския оргазъм /Dia Internacional del Orgasmo Femenino/ се крие в жителите на малкия град Eсперантина /Еsperantina/, който се намира в североизточната част на страната на кафето, футбола и бразилските дупета. Основната идея на този празник е, по време на честванията, всеки един от 35 000 жители на града де се опита поне веднъж да постигне сексуално удовлетворение.

Основната идея на този празник е, по време на честванията, всеки един от 35 000 жители на града де се опита поне веднъж да постигне сексуално удовлетворение. Главният виновник за този необичаен празник се нарича Аримантея Дантас /Arimateio Dantas/, който е общински съветник в управата на града. Историята разказва, че г-н Дантас е искал да компенсира жена си за някои свои “сексуални дългове” и така той предложил един ден, който да е посветен единствено на женския оргазъм. Г-н Дантас от своя страна обаче твърди, че причината за неговото предложение се крие в катастрофалните ситуации с оргазмите в този град.

Според цитирано от него проучване, само 28% от местните жени са получавали оргазъм, докогато правят любов и местните власти трябвало да обърнат внимание на този сериозен проблем. В подкрепа на това негово твърдение са и най-новите статистически данни за глобалното сексуално поведение, които показват, че само една трета от жените действително някога са получавали оргазъм.

Въпреки ентусиазма на жителите на Esperantina обаче, кметът на града Хосе Иналдо Франко се е обявил против празника, защото го считал за порнографски и в разрез с каноните на католицизма. Днес празникът се празнува в Бразилия, Испания, Мексико, Аржентина, Перу, Норвегия и Дания. В Норвегия и Дания всъщност оргазмът е задължение наложено със закон. В тези страни, ако някой откаже да прави секс с половинката си или не успее да я удовлетвори му се налага строга глоба заради „времето на въздържание”, а контролът е поверен на жени полицаи.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu