Тази жена кърми годеника си два пъти седмично

Всички сме чували, че мъжете си търсят жена, която да прилича на майка им. Независимо дали визуално, или по характер, господата просто обичат да се чувстват обгрижвани, както са били в детските си години. И докато изричаме тези думи с намигване и едва доловима насмешка, някъде по света, нещата тотално излизат извън контрол. Накъде бием ли?

Тази красива дама се казва Лана Майкълс и живее във Великобритания. И макар много мъже да си умират за вниманието ѝ, тя е доверила сърцето си само на един. Това е годеникът ѝ Шоун, който получава нещо много повече от любов, ласки и грижа от нея. Всъщност, тя го кърми. Два пъти седмично.

Лана успява да шокира света, като признава, че го прави, защото по този начин се чувства още по-женствена и привлекателна. Двойката е заедно от години и вече има две деца – на 11 г. и 7 г., но явно красавицата продължава да кърми. Тя стимулира производството си на мляко със специален билков препарат и така успява да “нахрани” годеника си с кърма, която той суче от гърдите ѝ точно като бебе. А как Лана и Шоун са се срещнали? Чрез приложение за веган запознанства.

 506 total views,  8 views today