Новини

Какво да очакваме от Обиколката на Витоша 2014

Vitosha Tour 100km
play-sharp-fill

Vitosha Tour 100km

Остават броени дни до началото на един от най-популярните маратони в България –Обиколката на Витоша. 100-километровата скоростна обиколка на планината за пешеходци и колоездачи е със старт на 14 юни 2014.

Тази година за пръв път най-големите ентусиасти, които искат да участват и в колоездачната, и в пешеходната обиколка, ще могат да се включат и в двете. За целта колоездачният старт ще бъде в 6 сутринта пред резиденция Бояна, а пешеходният в полунощ на 14 юни.

Хората, които се готвят за състезанието, могат да имат предвид, че трасето ще бъде маркирано с оранжеви табели и червено-бели ленти. Маршрутът не съвпада на места с туристическа маркировка. Навсякъде където той е различен от миналогодишния, ще има съдия който ще насочва участниците.

Състезанието, подобаващо, ще бъде последвано от парти в клуб Mixtape 5 на 19 юни. Началото е в 21 ч., а входът е свободен. За музиката на маратонците ще се грижат Raja&the Band и AL NIK & CRITERIA от Fruit Sessions.

Повече за 100-те километра около Витоша, условия, маршрут, регистрация можете да научите от сайта на събитието vitosha100km.bg.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu