Забавно

10 неща, които да правим, докато всички са в молове, при роднини или в Пунта Кана и Велинград

Празници са и може да им се отдадете, но най-вероятно нямате нужда от цялата галимация, щом сте посетител на този сайт. Ако сте нормален човек, имате рядък шанс за спокойствие и сигурно си знаете най-добре с какво да го изпълните.

Но ако ви мързи или мозъкът ви е забил от претоварване, нека ви отметнем с няколко идеи как да се изключите за момент от света, да се отдадете на тишина, мир и себе си:

  1. Пране на пердета. Винаги го отлагате, а сега е сезонът, когато 1-2 дни без пердета, няма да е чак толкова лошо. Ако има слънце, ще стопли. А и съседите да ви видят на голо, какво лошо има, празници са!

  2. Рисуване. Да, нямате талант, знаем се. Но е възможно да се е случило чудо и да направите шедьовър, който да продадете за милиони и да се пенсионирате. Възможно е талантът да се е забавил. Същото важи за другите работи, за които не сте проявили дарби досега.

  3. Лов. Разбира се, че не да трепете животни в гората, въоръжени със снайпери, термокамери и всякакви неща, които може да дарите на украинските войници. Може да ловувате с въображението си, като излезете на разходка и си представяте случайните минувачи в какви животни ще се преродят. Да, тъпо е, ама е безплатно и ще си направите крачките, вместо само да лежите и да си цъкате телефона.

  4. Диета. Дори да прекарате някакво време по трапези и сред хора, чието присъствие ви скланя да консумирате алкохол, не чакайте Новата година. Проявете воля още сега, за да ви е по-лесен режимът после, а и за да можете да кажете, че още от миналата година сте поставили едно ново начало.

  5. Започнете ремонт. По-спокойно е да се кърти на тихо. А и съседите няма да ви се сърдят, че бутате стени, след като техните рожби по цял ден гърмят пиратки.

  6. Учене на нещо, дето в училище не ви е вървяло. Сега, когато не ви трябват оценки, дипломи и сте се ориентирали в живота, сте склонни да пълните главата си с ненужни знания. Химия за 10 клас например. Сега е времето да си я наваксате.

  7. Прочитане на отдавна отложена книга. Да, знаем, че можеше да се сетите сами, но идеята е лоша. Я имате 2 дни спокойствие, я не, а книгата е 400 страници. Ще е прахосване на цялото време за една книга. Прочетете първите 10, после от 85 до 93 страница, 215 до 224 и последната глава. Ще изпуснете много от книгата, но не и от релаксацията си.

  8. Викане на проститутка. Не, не е в никакъв случай цинична идеята. Но може да направите добро, като вместо да консумирате услугите ѝ, я почерпите обяд или вечеря и се опитате да ѝ помогнете да намери по-весело кариерно бъдеще. Освен, ако не е в бранша, защото наистина ѝ харесва, тогава ще ви вдъхнови вие да преглъщате по-лесно работата си, заемайки от мирогледа ѝ.

  9. Измисляне на нова дума. Езикът ни има нужда от развитие, но напоследък мързелуваме и клеймваме някакви копи пейсти от другаде, вместо да се изкреативираме. Ако всеки българин измисли по една дума, ще имаме близо 7 милиона нови думи и ще станем страшно богати на език. Ето например думата харстерия я измисляме на момента и в анкетата долу ще решим заедно какво да означава.

  10. Супергеройства. Ушивате си костюм и почвате да борите криминалните елементи. Вероятно е да ви пребият, застрелят или да арестуват вас, но ако оцелеете, ще имате доста по-яка история за това как сте прекарали празниците си, отколкото колегите, пили, яли и се (престрували на) веселили.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu