Забавно

Съвети за незабравим анален секс

По време на секс най-важното за двамата партньори е да се чувстват максимално комфортно. Това означава, че трябва да бъдат нежни и отдадени един на друг, да се съобразяват с желанията на другия и да не бързат особено, когато са решили да се позабавляват с анален секс.

Ето няколко съвета, които ще направят това изживяване незабравимо.

Уверете се, че сте в настроение

За да пристъпите към аналния секс, особено ако не сте го практикували или е рядко срещан при вас, трябва наистина да го искате. Важно е партньорът да ви предразположи не само физически, за да се отпуснете максимално.

Поддържайте ануса здрав и чист

За много дами тази тема е леко срамна, но за предпочитане е преди да пристъпите към анален секс да сте си направили клизма или да отидете до тоалетна.

Започнете с малки стъпки

В тези малки стъпки се включва любовната игра. Нека партньорът ви да стимулира и областта около ануса ви, защото там има разположени много нервни окончания. Помислете дали в играта да не включите и секс играчки, които са специални, наричат се анални разширители или анални топчета. Много дами, които рядко или по-трудно достигат до вагинален оргазъм откриват че аналният секс може да ги доведе до техния върховен момент.

Задължително използвайте лубриканти

Често, когато двойките искат да се възползват от приятните изживявания на аналния секс, забравят да използват овлажнители. Задължително условие е да ги ползвате, за да предотвратите разкъсване на вътрешна или външна тъкан, а също така улесняват и проникването. За предпочитане е да използвате лубриканти на силиконова или водна основа. В повечето случаи лубрикантите на маслена основа не са съвместими с презервативите.

Партньорът ви трябва да бъде нежен

Не забравяйте да споделите на половинката си, ако досега не сте пробвали анален секс. Но дори и да сте се наслаждавали на него е добре да му напомните да действа по-бавно и да навлиза по-нежно. Често от възбуда мъжете забравят да контролират темпото и силата, с която проникват. Важно е бавното проникване, за да свикнете с усещането.

Един съвет за максимално забавление, без това да доведе до неприятни последствия.

Когато партньорът ви е проникнал в ануса и искате да преминете към вагинален секс,задължително трябва да смените презерватива. В противен случай може да получите вагинална инфекция.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu