Новини

Софиянка чупи пениси по време на секс

Цели 13 пациента са потърсили помощ в “Пирогов” с рядката диагноза “фрактура на пениса” само за година, пише Всеки ден. Феноменалното в случая е, че при 3 от случаите е доказано участието на едно и също момиче.

Серийната куротрошачка се казва Йоана Л. и вече се е превърнала в част от известния с бруталностите си лекарски фолклор.

Оказало се, че момичето е нимфоманка. При последния случай тя придружила партньора си и заобяснявала на същисаните лекари:

“По време на секс, докато бях отгоре, несъзнателно се дръпнах назад, а той беше дълбоко в мен и нещо много го заболя. Всичко след това уж беше наред, но той започна да пищи и в основата на пениса му стана една подутинка. Не е зачервен или нещо посинял, но е изкривен.”

Всъщност мъжкият полов член няма кости, но въпреки това може да се счупи. Фрактурата на пниса се получава при силна ерекция, когато той се прегъне или притисне силно. Тогава се разкъсват т.нар пещеристи тела получават се кръвоизливи и се чува щракаш звук.

Момичето от София явно е твърде страстно и увлечено в креватната гимнастика, за да чупи редовно пенисите на партньорите си. Подобна контузия хич не е шега работа. Лечението отнема между 3 и 6 месеца.

Лекарите в Пирогов обаче обичат да пускат шеги по темата и името на Йоана “куротрошачката” често било споменавано в нощните им дежурства.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu