Новини

Роден кондиционен треньор допълва бг колонията във Верона

Още един българин се присъедини към италианския волейболен клуб Блу Волей (Верона). Стрши треньор на Верона е Радостин Стойчев, а в клуба през този сезон ще играят Матей Казийски и Аспарух Аспарухов. Част от тима на Верона вече е и кондиционният треньор Цветелин Иванов, който заема мястото на Ецио Брамар.

Цветелин Иванов вече се присъедини към представителния отбор, с който работи съвместно от 2 седмици.

“Радвам се, че съм тук във Верона. Намерих отбора в страхотно кондиционно състояние, над моите очаквания, предвид тежкия период, който прекарахме. Като цяло цялата организация, която открих тук, е на високо ниво. Очаквания за сезона? Целта ми е да накарам тима да покаже пълния си потенциал и да се влага максимално всеки ден, във всяко упражнение, във всяко повторение, за да имаме ефект по време на официалните двубои.

Това се постига чрез работа на 100%, във фитнес залата, в ежедневието, в храненето и във всичко друго. Стойчев? Вече познавах Радо, особено заради славата, която има в международен план. Печели много и е истинска легенда в България. С Тренто той постигна страхотни резултати, допринасяйки и за растежа на отбора от различни гледни точки. Той знае какво е нужно, за да станем шампиони и ни го показва всеки ден на терена.

Той е лидер и по-важното е, че постоянно работи за постигане на целите, които си е поставил за себе си. Сигурен съм, че заедно можем да изведем този важен проект до върха. Верона? Това е фантастичен град, а храната е невероятна. Аз съм със семейството си тук те също са щастливи, че са във Верона”, заяви Цветелин Иванов пред клубния сайт на тима.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu