Новини

Пълна порнография на Мис Силикон

Пълна порнография на Мис Силикон (СНИМКИ)

Партито за 5-годишнината на конкурса е по-страшно от купон за Хелоуин.

Рожденичката Мариана Маринова духна традиционната си торта във формата на бюст в компанията на интересни създания.

С травестити, силиконови джуки и порнографски танци ще остане в историята партито по случай 5-тата годишнина на конкурса Мис Силикон. Не че от конкурс с подобно име се очаква нещо друго, но тази година участничките надминаха всички граници по пошлост и разврат, видя Lifestyle.bg.

Заради рождения ден на организаторката на конкурса Мариана Маринова момичетата бяха подготвили специално шоу, по време на което вместо да танцуват, се чекнеха като за световно и развяваха голи задници по сцената.

През това време една от най-емблематичните силиконки – Гери Райчевска, чиято слава изгря именно от този конкурс, тикаше голия си силиконов бюст в лицата на гостите в залата. Компания и правеха няколко девойки с дяволски рога и също толкова оскъдно облекло.

“Хитът” на вечерта обаче се оказа не някоя мацка, а популярният пловдивски травестит Мис Джулия Транс. Не беше ясно дали той беше единственият травестит или и някоя от останалите дами криеше патлак в гащите си. Нещо, което никак не пречеше на “специално отбраната публика”.

Внимание! Снимките не са за хора със слаби сърца!

 

 

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu