Забавно

Носете маска, докато правите секс

Пропуснете целуването и обмислете да носите маска, когато правите секс, за да се предпазите от заразяване с коронавирус, заяви в сряда главният медицински директор на Канада, добавяйки, че самостоятелната работа остава най-нискорисковият сексуален вариант при пандемия.

Д-р Тереза ​​Там заяви, че има малък шанс да се хване COVID-19 от сперма или вагинална течност, но сексуалната активност с нови партньори увеличава риска от заразяване с вируса, особено ако има близък контакт като целувка.

„Подобно на други дейности по време на COVID-19, които включват физическа близост, има някои неща, които можете да направите, за да сведете до минимум риска от заразяване и разпространение на вируса“, ​​каза тя.

Пропуснете целувките, избягвайте близостта лице в лице, носете маска, която покрива устата и носа и наблюдавайте себе си и партньора си за симптоми преди всяка сексуална активност, каза Там.

„Сексуалната активност с най-нисък риск по време на COVID-19 включва само вас самите самостоятелно“, добави тя.

Сексуалното здраве е важна част от цялостното здраве, каза Там и взимайки предпазни мерки, „канадците могат да намерят начини да се наслаждават на физическа близост, като същевременно защитават напредъка, който всички постигнахме относно COVID-19.“

Канада съобщава за 129 425 случая на COVID-19 и 9 132 смъртни случая, считано от 1 септември. Новите ежедневни случаи са далеч под пиковия обем, но в последно време има повишение, предизвикано от повече инфекции в някои западноканадски провинции.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu