Зодии

На какви уроци ни учи връзката с всяка зодия

Повечето хора искат да намерят своята сродна душа или перфектна половинка, но срещите (и разделите) могат да ни научат много за това, което търсим (или не търсим) в една връзка.

Когато научите как да се свързвате с всеки зодиакален знак, можете да разширите разбирането си за себе си, другите хора и света. Поуките, които научавате от всяка зодия, могат да помогнат на следващата ви връзка – без значение дали ще се обвържете с Овен или Риби.

Ето на какво ще ви научи връзката с всяка зодия:

Овен

Връзката с Овен може да бъде поляризиращо преживяване. По природа Овенът е агресивен, пряк и импулсивен. Той не обича да чака и винаги е дързък. И все пак най-прекрасното, което можете да научите от връзката с Овен, е да приложите тяхното правило „смело с главата напред“ към собствения си романтичен живот. Ако не сте въодушевени да се обвържете с някого, защо губите и тяхното време? Ако вашият партньор не ви прави приоритет в живота си, защо го търпите? Благодаря, следващия!

Телец

Чувственият Телец е един от най-романтичните зодиакални знаци – в крайна сметка той е управляван от Венера, планетата на любовта и удоволствието. Като земен знак, Телецът е много фокусиран върху физическото – говорим за добра храна, романтична атмосфера и, да, секс. Телецът жадува за хармония и стабилност, така че връзката с него може да бъде блажено преживяване за вас. Той не иска да избързва с нищо, предпочита да забави вкуса на десерта или дълбочината на масажа. Въпреки че това може да изнерви някои зодиакални знаци, връзката с Телец ще ви научи да отделяте време и да му се наслаждавате.

Близнаци

Искате вихрушка? Запознайте се с Близнаци! Управляван от интелектуалния Меркурий, този зодиакален знак изисква постоянна стимулация, нова среда и много разговори. Връзката с Близнаци ще ви научи, че се нуждаете от психическа връзка, за да поддържате отношенията си. Да се научиш да общуваш е основен приоритет и не е нужно да бъде изцяло и само за чувствата ви. Можете също така да говорите за всичко, което мислите – дори ако това е просто нещо, което ви се е случило през деня.

Рак

Пригответе се да се задълбочите, когато се срещате с Рак! Ракът мрази повърхностното и има дълбока нужда от комфорт, лоялност и емоционална сигурност. Раците бавно, но сигурно ще отворят сърцето си за вас – и те очакват същото в замяна. Доверието е изключително важно във всяка връзка, но особено за тази с Рак. И въпреки че доверието изисква време и работа, за да се изгради, струва си да се работи, защото подкрепата и всеотдайността на Рака е едно от най-красивите неща, които може да изживеете.

Лъв

Лъвът жадува страст преди всичко останало. Те гледат на романтичния си живот като на епична любовна история с върхове и спадове, които винаги са драматични. Лъвовете показват любовта си и очакват същото в замяна. Връзката с Лъв е като фойерверк – съблазняването, срещите и сексът ще са наистина шумни! Със Слънцето като техен владетел Лъвовете очакват да бъдат почитани. Романтичните срещи с Лъв ще ви научат, че трябва да се водите от сърцето си, без значение с какъв зодиакален знак ще се обвържете в крайна сметка. Не се страхувайте да говорите открито за любовта си и може би ще изживеете тази епична любовна история в края на краищата.

Дева

Практическата Дева има какво да ви научи света за любовта. Управляван от Меркурий, този земен знак обича да планира от А до Я и е съсредоточен върху това с какво може да допринесе за връзката, а не какво може да получи от вас. Девите виждат подробностите, които другите пропускат, и когато дават предложения, те наистина се опитват да подобрят живота ви. Чрез връзката с Дева ще се научите да се откажете от контрола и да ги оставите да поемат ръководството. Колкото по-рано можете да допуснете в живота си някой, който иска да се погрижи за вас, толкова по-скоро ще се насладите на усещането за подкрепа и безопасност.

Везни

Връзката с Везни ще ви научи, че в основата на отношенията е равенството. Намирането на баланс е важно, защото всички връзки имат своите върхове и спадове. Жизненоважно е да намерите някой, който поставя връзката ви на първо място, а не да превръща вас или себе си в приоритет. Везните работят като екип, така че когато се срещате с тях, можете да сте сигурни, че сте заедно във всичко.

Скорпион

Интензивният Скорпион е един от най-страстните любовници в зодиака. Като воден знак неговите емоции са дълбоки като океана. Въпреки това, тъй като е управляван от Марс, този зодиакален знак също има и огнена черта. Принципът на Скорпионите е „всичко или нищо“: няма нюанси на сивото, или сте ангажирани изцяло във връзката, или не сте заедно. Сега или никога. Въпреки че това може да сплаши някои хора, срещите със Скорпион ще ви научат, че игрите и несигурността не помагат на никого. По-добре е да имате ясни намерения и граници, отколкото да се чудите колко часа трябва да изчакате, преди да изпратите отговор на съобщението.

Стрелец

За приключенския Стрелец романтиката е самото пътуване, а не дестинацията. Като огнен знак Стрелецът жадува страст, вълнение и постоянна активност. Управлявана от Юпитер, той винаги търси нови хоризонти. От една страна, това може да накара Стрелеца да стане неспокоен, но от друга, това му носи смелостта да изживее всичко, което животът може да предложи. Известен със своята спонтанна и импулсивна природа, Стрелецът живее за момента. Връзката със Стрелец ще ви научи да не се притеснявате накъде върви връзката, а вместо това да живеете в настоящия миг. Очаквайте романтиката със Стрелеца да ви подтикне да опитате нови неща и да отидете на нови места, забавлявайки се заедно по пътя.

Козирог

Силният и здрав Козирог подхожда към живота с план и не се страхува от тежка работа. Това се отнася и за неговия романтичен живот – той знае какво иска и очаква да го получи. Той често инициира дискусия за това, което търсите в една връзка в началото. Ако целите ви не са еднакви, той ще продължи напред. Козирогът е земен знак, управляван от Сатурн, което означава, че цени постоянството, последователността и практичността. Един от най-големите уроци, на които връзката с Козирог може да ви научи, е да знаете какво искате в живота си – и да разберете как романтиката и любовта се вписват в това уравнение.

Водолей

Независимият и уникален Водолей не е онзи любовник, който ще се побере в очертанията. Връзката с Водолей ви учи да излезете от зоната си на комфорт, да предефинирате границите си и да разширите идеите си за всичко. Може дори да станете достатъчно смели, за да се срещате с хора, които не са „вашият тип“ и да осъзнаете, че си подхождате с друг. Най-вече връзката с Водолей ще ви научи да изпитвате нови неща и да преосмислите очакванията си.

Риби

Мечтателните Риби са един от най-романтичните зодиакални знаци. Като воден знак Рибите са особено чувствителни и жадуват за дълбоки връзки. Те са управлявани от Нептун, планета на въображението и илюзията, така че докато са под магията на любовта, те също могат да се изгубят във фантазии и да се влюбят в идеята за любовта. Все пак вечният оптимизъм на Рибите има наистина неустоими предимства, които ги правят толкова запомнящи се и забавни. Преди всичко връзката с Риби ще ви покаже, че романтиката е форма на изкуството.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu