Забавно

Компания плаща на служителите си за 30-минутна пауза за мастурбация

За какви хора работим? Този въпрос си го задаваме често. После четем или слушаме от приятели за техните офиси, шефове и бонуси. Животът е несправедлив, наистина. Stripchat – уебсайт за възрастни и социална мрежа, въведе интересна пауза в работния график на своите подчинени. Компанията, която има около 200 служители, представи четири високотехнологични капсули, оборудвани с „мастурбационни аксесоари“. Те ще бъдат разположени в офисите им в Кипър. Ей го е къде е!

Технологията от най-ново поколение разполага с Oculus Quest VR слушалки и 4K LED екран, за да бъде удоволстието пълно, а също и очила за виртуална реалност. Налични са, разбира се, задължителните за тази цел лосион, лубрикант и кърпички. Кла-си-ка!

Служителите ще могат да се насладят на 30-минутна почивка, за да мастурбират по време на работното време, тъй като компанията вярва, че по този начин ще „осигури на настоящите и да привлече нови служители със сигурно и комфортно място, за да си удари една“.

Следващото изречение е много важно- Stripchat предлага на други компании възможността да вземат под наем въпросните модули на цена до $50 000 (£37 500) за шест месеца, като може да се добави и VIP абонамент за платформата, но не знаем какво включва.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu