Забавно

Кандидат-кметицата от Момин проход стана порнозвезда

Голата кандидат-кметица от Момин проход, чиито разпространени голи снимки преди местния вот през октомври 2019-а бламираха явяването ѝ на изборите и предизвикаха фурор в цялата страна, започва кариера във филмите за възрастни.

Новината разкриха пред “България Днес” самата Диана и съпругът ѝ Тони Габровски, с когото заедно преминават през всички трудности. Двамата взимат решението след множество оферти от различни световни компании в порноиндустрията. Накрая се спират на предложение от най-голямата гръцка компания за създаване на ленти за възрастни.

“Въпреки че пътувахме, пак претегляхме и обсъждахме дали да го правим. Вечерта хапвахме в един хубав ресторант и споделих на Тони колко много се притеснявам. Питахме се трябва ли да го направим и дали да не се откажем. Хората от продукцията ми казаха, че ако не съм сигурна, макар и да сме стигнали вече там, можем да се откажем – правим си плаж и се прибираме. Но аз съм човек, който си изпълва поетия ангажимент на цената на всичко”, споделя пред “България Днес” победителката в конкурса “Мис Плеймейт”, която раздели първото място с друга еротична моделка.

“Чувствам се развълнувана и щастлива от това, което правя. Дали ще живеем чужбина, ще решим ние, а не това, което се опитва да диктува обществото. Категорично сме взели правилното решение, не съжаляваме ни най-малко. С излизането на филма започвам да пиша история. Аз съм първата българка, която официално излиза с името си и заявява, че е порноактриса и иска да се занимава дългосрочно в индустрията”, споделя пред вестника Габровска, за чието внимание се борят множество от най-големите порнокомпании в света.

Съпругът ѝ също е доволен и приема интимните сцени на Габровска като работа. “След първите снимки и двамата бяхме безкрайно щастливи. Толкова се обичахме и се чувствахме близки. Най-странното нещо, което хората не могат да разберат. Предпочитат да правят същото, но скришом и задкулисно, но не и по този начин. Радвам се много! Вместо да ни избодат очите, ни изписват веждите. Диана пише история. Първо е политически ангажирана, след това тръгва по пътя на еротиката, а накрая става порноактриса. Докато при Чичолина е обратно, стартира с порнокариерата и чак тогава става политик в Италия. Първата в света българка, започнала по този начин”, разказва пред “България Днес” Тони Габровски.

Мис Плеймейт става звезда в порноиндустрията

Диана се развихря пред камерата

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu