Забавно

Как мъжете да бъдат щастливи (издание – 1950)

Image result for good wife

Жените нямат никаква представа какви щастливки са, щом са се осигурили с мъж! Ако се върнем към средата на миналия век обаче, ще разберем, че мъжът е винаги и постоянно способен да захвърли жената, ако тя не го ощастливява достатъчно.

Жeни, ако четете това, отворете хубаво очите си и си затваряйте устата! Време е да си припомните реалността. (или поне тази от миналия век)

1. Не говорете.

Иска ли ви се да споделите за съседа, който ви е обидил? Или пък за малкия Тими, който са го изгонили от училище? Или пък искате да се оплачете от огнестрелната рана в дясната си ръка? Помислете пак! Мъжът ви е работил през целия ден и последното, което иска да чува, сте вие. И още:

  • Не досаждайте на мъжа си с неприятности и оплаквания, когато той се прибере от работа.
  • Слушайте внимателно какво ви казва вашият съпруг. Оставете го той да ви разкаже за неговите неприятности. Ще видите, колко са тривиални вашите в сравнение с неговите.
  • Оставете го да си почине преди вечеря. Можете да обсъдите семейните дела, едва след като “вътрешният мъж” е доволен.
  • Не забравяйте, че най-важната задача за вас е да изграждате и поддържате внимателно негово его, което често страда от професионалните му задължения. Моралът е женска работа.

2. Лошото готвене ще го отведе към чуждата градина.

Боже Господи, жено, тая пуйка има вкус на баскетболна топка, напълнена с тоалетна хартия! Нямаш ли поне малко самоуважение?! А, била си на работа и после си върнала да посрещнеш малкия Тими? Това не е извинение!

Няма никакво значение какво, кога и колко, когато вашият съпруг се върне вкъщи, вечерята трябва да е готова.

Именно лошото готвене е причината повечето мъже да посягат на чуждите жени. А когата жената готви, тя трябва да готви хубаво, а не просто да отбива номера.

Ако наистина не искате съпругът ви да се превърне в сифилистичен алкохолик, просто е задължително да се научите как се пържат кюфтета.

3. Бъдете свежа пържола, а не евтина обрезка.

Представете си жена, която приготвя храна за съпруга си. Тя много добре знае какво харесва той и му слага допълнително. Храната е подредена и дори е декорирана с нещо красиво, за да изглежда още по-привлекателна.

Той се прибира вкъщи, а тя го посреща с усмивка и леко докосване, за да засвидетелства своята любов. А сега си представете, че храната в чинията е леглото, а ястието сте вие самата – свежо парче месо. И каква е цената за всичко това? Мъж, който не ви изневерява!

Представете си още, че жената на този мъж му готви неприятна храна, студена и невкусна. Сервирана в грозни чинии на грозна покривка. Не се учудвайте, ако този мъж често-често се обажда, за да каже, че и днес няма да успее да се върне за вечеря.

И всичко това, защото не сте сготвили хубаво, когато той е бил гладен!

4. Не бъдете сексуален вампир, нито фригидна лелка.

Понякога е възможно да се прекали с “готвенето”. И тогава се превръщате в сексуален вампир, а това рано или късно ще изстиска живота от вашия съпруг.

Точно както вампирът изсмуква кръвта от своите жертви, така и жената сексуален вампир изсмуква жизнените сили на мъжа си.

Смята се, че това е характерно за по-възрастните жени, но се среща и при по-младите. Сексуалният вампиризъм може да се срещне и при жени на 20 години, и при такива над 60.

Противоположното на това е фригидността, разбира се. Случва се, когато не изпитвате удоволствие от сексуалния акт със съпруга си. Чудите са дали трябва да говорите с него? Не, по-добре отидете на лекар първо или поговорете с терапевт.

5. Розовите гащи са задължителни.

Не само трябва да се представяте подобващо в спалнята, но и трябва да сте екипирана правилно.

Бельото ви трябва да е безупречно чисто, но освен това всяка жена е длъжна да носи най-хубвавите гащички, които може да си позволи. Най-добре е цветът да е розов.

Трябва да знаете, че бельото на жената има огромно значение за повечето мъже.

6. Оставете го да се позабавлява малко.

Какво става, ако вашият мъж се отчужди леко след брака? Съпругата реагира на изневярата, както сърцето й повелява, но все още може да се направи, а именно: ПРЕОДОЛЕЙТЕ Я!

В случай на мимолетна забежка, съветът към вас е да простите и да забравите. Или още по-добре – правете се, че не знаете нищо. Това, че е посегнал на чужда жена, не значи, че не ви обича повече. Просто може да харесва секса с другата повече. Но и тук можете да подобрите нещата.

7. Съпругът ви е вашият господар.

Най-важното правило – почитайте съпруга си. Такъв е свещеният божи ред, който е предопределил мъжа за глава на семейството и глава на жената.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu