Забавно

Изритаха Емо Каменов от сръбския “Биг Брадър” заради як бой (ВИДЕО)

Емил Каменов, когото може би знаеш като саботьора в “Къртицата”, успя да запази славата си. С какви средства, изрази и епитети – друг въпрос. Името му тези дни стана известно не в нашата преса, а в съседната сръбска. Това се случи, след като беше изхвърлен от сръбския еквивалент на “Big Brother”, носещ името “Задруга”. Причина за неговото принудително напускане бе агресия, проявена към друг участник в предаването, съобщи 24 часа.

Преди дни в къщата избухна разгорещен спор между двама от мъжете. Всичко прерасна в кютек. Към физическата саморазправа, верен на себе си се присъедини, разбира се и нашият сънародник. Във видео от епизода, се вижда как Кристиян Голубович и Емил Каменов нанасят безмилостни удари върху Чертич, а охраната безуспешно се опитва да ги разтърве. Сцената е съпроводена от ужасяващите крясъци на останалите съквартиранти, молещи сблъсъкът между тримата да приключи.

След случката двамата риалити герои са дисквалифицирани, получавайки инструкции веднага да напуснат сградата на продукцията.

Срещу героите обаче, нямало да бъдат повдигнати официални обвинения, които да доведат до съдебно дело. На излизане от полицейския участък в Печинци, мъжете коментират създалата се ситуация.

“Съжалявам, че позволих да бъда провокиран”, казва Голубович, който поднесе извинение за ситуацията, разяснявайки, че е предприел крайните си действия с цел да защити друг участник от предаването. По думите му Чертич, когото описва като садист, системно е подлагал всички на психически тормоз.

video
play-sharp-fill

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu