Забавно

Жена предотврати грабеж, задоволявайки орално крадеца, докато дойде полиция

Бил ли си в Словакия? Трябва да се поправиш един ден, когато този свят се нормализира. Бирата е добра, има какво да се види, а жените са върха. Не само са красиви, но и палави. Цецка от Словакия спокойно може да бъде наградена с медал за смелост, след като предотврати грабеж в бензиностанция в Братислава.

Анонимната мацка обиколи световните медии, след като стана ясно, че благодарение на палава инициатива е успяла да забави крадеца. Във вторник 24-годишен мъж  е нахлул с оръжие в бензиностанция, заплашвайки, че ще застреля всички служители, ако не получи парите. Крадецът е задигнал всичко от касата, а след това се е насочил към сейфа. Докато служителите на смяна се разбягвали, а един излязал през задната врата на офиса, за да звънне на полицията, мистериозна жена е приклещила агресора и е започнала…да го задоволява орално, съобщава „Daily Mail“, New York Post, MSN и редица други авторитетни медии.

„В една от стаите мъж получаваше сексуални услуги от млада жена“, обяви говорител на полицията. А докладът разкрива и единствената реплика на героинята: „Отведете го, не мога повече“.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu