Снимки

Автомобилите на един наркобарон

Автомобилите на един наркобарон

Хосе Родриго Аречига Гамбоа е мексикански наркобарон и лидер на картела Синалоа. Водач е на ескадрона Лос Антракс, откъдето идва прякора му Ел Чино Антракс. В Съединените щати го издирват за убийства и трафик на кокаин и метамфетамини.

Освен с престъпната си дейност Ел Чино Антракс е известен и с подчертания си вкус към лукса и активността си в социалните мрежи. В профилите си в Twitter (@comandante57_), Facebook (chinoAntraxZ14), и Instagram (jamesbond5_7) мексиканският наркобарон редовно публикува снимки от пътуванията си в Европа, Лас Вегас, Япония, Африка и Близкия Изток.

Ел Чино Антракс обожава да се хвали с колите, яхтите, бижутата, оръжията и екстравагантните си партита. Няколко групи, свирещи в стила “наркокоридо”, са му посветили балади. В тях го описват като “елегантен и атлетичен мъж”, който обича спортни коли, яхти и шампанско. Една от снимките го е запечатала в компанията Парис Хилтън.

По ирония на съдбата на 3 януари тази година холандското Министерство на сигурността и правосъдието и мексиканското посолство в Нидерландия обявиха, че 33-годишният Гамбоа е задържан при опит да влезе в страната под фалшива самоличност. Ел Чино Антракс ще бъде екстрадиран в САЩ, където ще бъде съден за престъпленията си.

 

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu