Новини

Нова измамна схема на операторите (Mtel), която цели да ви набъбнат сметките

Нова измамна схема развиват мобилните оператори(конкретно Mtel) в България! За да се предпазите четете внимателно и не се доверявайте на “Безплатни” неща предлагани от мобилните оператори – такова нещо като безплатно няма и цели само да захапете кукичката!

За какво става дума? За новото предложение на Mtel, което току що получих като SMS: “Dnes abonanite na Mtel uchastvat v razdavaneto na 2000lv vaucheri v GAME SPACE! Vlez bezplatno kato otgovorish s ISKAM na tozi SMS(0lv) info: gamespace.bg”

Къде е измамамта? Измамата е там, че в този кратък и напоителен с “важна” информация SMS не се съдържа основната набутка, на която ще станете абонати, ако отговорите на този безплатен SMS. Ето ви цитат от общите условия на играта -десетки страници които не вярвам някой да си направи труда да прочете, подлъган от мега промоцията на Mtel и GAME SPACE (пускам го с печатните им грешки):

  1. Потребителя ползвауслугата GameSpaceс първоначален едноседмичен безплатен абонамент,след което преминава към платен седмичен абонамент, ако изрично не прекрати абонамента си преди това. Заплащанетона платеният седмичен абонамент става директно, като обявената сума се добавя към месечната фактура, която мобилният оператор издава на потребителя. Заплащането от портебители на предплатените услуги на операторите, става отново директно, като обявената сума се приспада от наличността в акаунта им, към момента на тарифирането.

  2. Цени
    Цената на седмичен абонамент за услугата GameSpace e 2,40 лв с ДДС.

За да се откажете от услугата трябва да изпратите SMS със съдържание STOP на номер 1231. Благодаря на Веселин Алексиев за информацията за деактивиране на услугата.


GameSpace

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu