Новини

ВИП Брадър 2018 – Цирк за 200 бона! Петканов и Алекс Богданска разиграват спектакъл, който се оказва фалш

Даниел Петканов и Александра Богданска са подновили любовната си връзка месец преди да влязат в шоуто „ВИП Брадър”.

Лудия репортер от предаването на Милен Цветков и манекенката се навили да разиграват цирк пред зрителите само за да грабнат тлъстия общ хонорар от 200 000 лева, с който са планирали да си купят общ апартамент.

„Те наистина се обичат, само че връзката им възкръсна през лятото. Взеха решение обаче да изиграят любовта си като сериал в предаването. Причината е ясна – пари”, коментира техен приятел. Според него, това става със знанието и одобрението на продуцентите и Нова телевизия. Миналата година двойката се раздели драматично с голям скандал заради изневерите на Алекс, но изглежда чувствата помежду им не са угаснали. Хубавицата от Благоевград бързо съжалила за измяната си, а репортерът се извинил за грубото си поведение спрямо нея. Затоплянето на отношението им станало през месец юни, а в края на юли двамата отново станали гаджета и дори били заедно на море.

Причината да не оповестят възкръсналата си любов е намерението им да капитализират от сеира, който сътвориха пред цяла България и да получат заслужено добри хонорари. Още с влизането си в Къщата, Петканов и Богданска не изглеждаха никак ядосани един на друг, дори напротив – флиртуваха явно и се опипваха. Реакцията на Александра, когато видя Даниел, бе повече от спокойна и сдържана, което не е естествено за човек, унизен по този грозен начин.

Запознати издават, че влюбените се събрали месец преди старта на шоуто, но решили да запазят това в тайна и да го обявят официално в рамките на шоуто. Идеята за театъра дошла от Любен Дилов-син, който е близък приятел на Алекс и редовно присъства в коментарното студио на предаването. Благодарение на съвета му двойката си подсигурила по-голям интерес от страна на продуцентите и съответно – значително по-високи хонорари. Именно заради уж възкръсналите отношения на Даниел и Александра, сезона на шоуто е обявен като „любовен”. Всичко се движи по план и двамата разкриха чувствата си точно месец след влизането си в Къщата, пише “Уикенд”. От кухнята на „ВИП Брадър” разкриват, че влюбените прибрали общата сума от 200 000 лева, за да заблуждават аудиторията, че са се преоткрили в предаването. С парите планирали да си купят жилище в София, защото досега живеели на квартира, а Даниел Петканов едва смогвал да плаща наема с оскъдната си репортерска заплата.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu