Новини

9/11. Лъжата, която промени света

play-sharp-fill

Това е само един от филмите за тази голяма лъжа, която трябваше да оправдае, обясни, и оневини тези “промени”, които бяха направени първо в САЩ, а после – и поц елия свят.

Това е старателно замислена, зле изпълнена, нескопосано представена от СМРАД лъжа, която показа всъщност за внимателните, мислещи, вникващи, и разбиращи хора какви огромни ресурси и технологии бяха впрегнати в осъществяването и, какви многохилядни жертви от собствените граждани ръководството на наднационалната върхушка беше готова да плати, за да оправдае правото си всъщност да избие още милиони и да донесе страдания за стотици милиони по целия свят в следващия период.

Това форматираните безкритични и мисловно лениви жертви на дерационализацията наричат “теория на конспирацията”, понеже така са им казали от грантомотивирания психо-десен спектър, слуга на същото това наднационално кланово управление на света.

Всъщност, голяма част от фактите, изнесени в публикациите, документите, и видеата на тази тема от т.н. “теория на конспирацията” всъщност оперират първо със здрав разум, и второ – с научни обосновки.

Не мога да ви предложа филма на Джулието Киеза “9/11” със субтитри или превод на български, имам го само с дублаж на руски: https://www.youtube.com/watch?v=bpkWXAOX6pI
Такива филми наистина има много.
Всичко останало е въпрос на добро зрение и запазен здрав разум у вас.
Решавайте сами.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu