Забавно

Секс, наркотици и бурен купон: 10 факта за Чарли Шийн

Чарли Шийн безспорно е любимец на няколко поколения тв зрители. Той е чаровен, талантлив и еднакво добър и в драмата и в комедията. Но както всеки човек, един от най-скъпо платените звезди на Холивуд, си има своите добри и лоши черти.

Предлагаме ви 10 от малко известните факти за него:

Истинското му име е…

Когато Чарли се ражда, той веднага посинява и почти губи живота си. Лекарят, който го спасява го нарича “синьото бебе”. Бабите и дядовците му са емигранти от Галисия (Испания) и Ирландия. Това обяснява рожденото му име, което всъщност е Карлос Ървин Естевес. Той е син на актьорите Джанет Темпълтън и Мартин Шийн. В киното са също и двамата му братя – Емилио Естевес, Рамон Естевес младши, както и сестра му Рене Естевес, а чичо на Чарли Шийн е актьорът Джо Естевес.


Супер съученици и приятели

Докато учи в гимназията в Санта Моника, той се сприятелява с някои бъдещи звезди, като Роб Лоу, Робърт Дауни Джуниър и Шон Пен. Чарли прави домашни филми с приятелите си. Обаче е изключен от училище заради измами с кредитни карти.

Шийн е доста добър на бейзбол. Уменията си той демонстрира във филма „Висша лига“ (1989). По мнението на тези, които го познават, като професионален бейзболист, Чарли Шийн би бил не по-малко известен отколкото като актьор.

От „Взвод“ до „Двама мъже и половина“

Въпреки, че се снима с баща си още 9-годишен в „Екзекуцията на редник Словик“, филмовата кариера на Чарли започва да набира скорост през 80-те години на миналия век. Лентата на Оливър Стоун – „Взвод“ направо го изстрелва в небесата. Лентата взима четири награди „Оскар“, включително за най-добър филм.


След това актьорът участва в друг проект на Оливър Стоун – „Уолстрийт“. В началото на 90-те години Шийн взима участие в успешните военни пародии „Смотаняци“. През последните няколко години има по-малко участия в киното. За сметка на това участва в телевизионни сериали – „Шеметен град“, „Двама мъже и половина“, „Психаротерапия“.

„Ще се върна след 15 минути“

Тялото на Чарли Шийн е покрито с 12 татуировки. Като например дракон с очила, скат, дървен кръст над сърцето и други. Един от татусите гласи: „Ще се върна след 15 минути“.

Освен това Чарли е колекционер на оръжия и преди време не се разделяше с експонатите си, дори когато пътува за снимки. Всичко това до момента, когато случайно прострелва актрисата и негова тогавашна годеница Кели Престън в ръката. Колекцията му е отнета след обвинение в домашно насилие. Историята слага край и на годежа, естествено.

Поезия

Шийн притежава добри умения за писане и обича да съчинява поезия за себе си и обществото. През 1990 г. той публикува книга със стихотворения, наречена “Peace of my mind”.

Да, Чарли е добър в създаването на поезия. Друг вид епистоларна комуникация обаче му струва скъпо. Мислейки, че изпраща номера си на Джъстин Бийбър в лично съобщение, споделя публично номера си на страницата си в Туитър. Това води до лавина от телефонни обаждания, като в крайна сметка се налага да смени номера.

Много дълбоки джобове

Чарли е сред най-богатите телевизионни актьори с нетна печалба от 125 милиона долара. Заплатата му за „Двама мъже и половина“ се е повиши от 350 000 долара за епизод през 2006 г. до 825 000 долара за епизод през 2008 г. И после…до 1,25 милиона долара за епизод през 2010 г . Всеки сезон имаше 22 епизода.

Кръстник е на Уинона Райдър

Тъкмо той измисля псевдонима й Райдър, докато слушал песента на The Doors „Riders on the Storm“ („Ездачи на бури“). Когато Чарли й се обадил и й казал какво име й е измислил, Уинона изпаднала във възторг. От следващия ден тя вече се представяла като Уинона Райдър. Дотогава била Уинона Хоровитц.

Невероятно, но факт! Чарли е чист!

В определен момент Шийн стана по-известен с любовта си към партита, алкохола, проститутките и наркотиците, отколкото с актьорската си работа.

След поредица от тежки злоупотреби с всякакви забранени субстанции, Чарли изглежда е влязъл в правия път. През декември 2017 г., след като се умори от тежкия си начин на живот, той се подложи на лечение. „Всяка нощ започваше с добри намерения, но винаги завършваше със свестни хора, които трябваше да разчистват безредиците ми. Уморих се да се извинявам за неща, които не помня“, демонстрира мотивацията си той.

Понастоящем той е чист, но все още признава, че се бори с тютюнопушенето.

Секс легенда №2

През 2006 г. той е класиран на второ място в списъка на списание Максим за 10-те живи секс легенди, като се предполага, че е спал с над 5000 жени.

Шийн също свидетелства в делото на холивудската мадам Хейди Флайс, че е похарчил над 50 000 долара за 27 проститутки от армията на прочутата сводница.

Чарли е ХИВ позитивен.

Дядо на 48 години

Чарли Шийн става дядо на 48 години, когато през 2013 г. най-голямата му дъщеря Касандра ражда момиченце, наречено Луна.

След като вече казахме, на Чарли очевидно ангелът му е слаб.

Касандра Естевес е негова дъщеря от връзката му с Пола Профит през 1980-те години. За точно една година Шийн е женен за Дона Пийл. От 2002 до 2006 г. той е женен за актрисата Денис Ричардс, с която имат две дъщери – Сам Катрин Естевес и Лола Айрин Естевес. От 2008 до 2011 г. е женен за Брук Мюлер, от която има близнаци – Боб и Макс.

През ноември 2017 г. Чарли Шийн е обвинен, че по време на снимките на филма „Лукас“ е правил секс с 13-годишния актьор Кори Хейм.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu