Забавно

Мъж излъгал съпругата си, че PlayStation 5 е пречиствател за въздух

PlayStation 5 по всяка вероятност ще бъде най-продаваният артикул за последното тримесечие на 2020. Единствените конкуренти, които биха му отнели короната, са може би прахосмукачките роботи и пречиствателите за въздух.

Осланяйки се на популярността на последните, тайвански съпруг съчинил своя перфектен план: тъй като съпругата му никога не би се съгласила да натовари семейния бюджет с покупката на PlayStation 5, той щял да представи конзолата именно за уред за пречистване на въздуха. Ако се абстрахираме от безумната му идея, размерите на next gen конзолата на Sony реално се доближават до тези на някои домакински уреди.

Всичко вървяло по план, докато съдбата не му поднесла горчива изненада: съпругата му открила в дома им умрял плъх, като миризмата била толкова непоносима, че тя се запитала защо новият им пречиствател за въздух не се активира и не я премахне по-бързо.

Притиснат в ъгъла подобно на мишок, той трябвало да признае всичко. От този момент действията се развили много бързо и съпругата на нещастника публикувала обява за продажба на конзолата. Именно късметлията Джин Ву, който успял да закупи въпросния PlayStation 5 на наистина добра цена, споделил историята в социалните мрежи.

Той не пропуска да отбележи, че съпругът е бил истински нещастен от развоя на събитията. Явно мъжете имат още да се усъвършенстват по отношение лъжите или просто трябва да се научат как точно трябва да се поднася истината.  

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu