Вижте имението, което българският оръжеен търговец купи в Бевърли хилс (Снимки)

Българин стои зад най-скъпата имотна сделка на годината в холивудския квартал Бевърли хилс, съобщи американското списание “Варайъти”.

Става въпрос за голямо имение, което е принадлежало и на актрисата Джоди Фостър. То е закупено от Христо Йорданов Христов за 34,6 милиона долара.
Според списаниетo е очевидно, че новият купувач е чужденец. Медията е стигнала до името на Христов, като посочва, че то съвпада с това на търговец на оръжия от България, а може и да става въпрос за негов съименник.

Не е ясно дали това е директният купувач или негов представител. Имотът е бил купен чрез дружество, свързано с Христо Христов.
Първоначално имотът е предложен на пазара за 55 милиона, а сделката в крайна сметка е сключена за 20 милиона по-малко.
Къщата разполага със седем спални и над 1300 кв. м площ, а дворът е 3,5 дка.

Скъпите имотни сделки остават дълбоко завоалирани след скандала “Панама пейпърс”, коментира във връзка с продажбата “Варайъти”.
Имението е построено от бивш израелски военен на има Гала Ашер, който впоследствие става строителен предприемач.

Съдружник му е бизнесмен от Далас на име Барнас, който се занимава с производство на очила. Преди това на същото място има по-скромна къща, чийто собственик в продължение на 6 години е била актрисата Джоди Фостър. Тя искала да я събори и да построи нова, но плановете ѝ не се състояли по неизвестна причина. Фостър така и не се нанесла и продала имота на семейството от Далас.

854 total views, 3 views today

Напишете коментар

Admin

http://Chat.FreeUniBG.eu