Новини

Започва строителството на VM Petroleum в София

Днес в столичния квартал “Люлин” започват строителните работи на първата бензиностанция на варненския бизнесмен Веселин Марешки в София. С 24-те си колонки за зареждане комплексът на VM Petroleum, разположен в локалното платно на Околовръстния път, ще кандидатства за вписване в Книгата на рекордите “Гинес”.

На церемонията по освещаването на обекта стана ясно, че мегабензиностанцията няма да бъде единствената в София и ще бъде последвана от още две или три. Целта на Веселин Марешки е тя да бъде готова до президентските избори на 6 ноември, на които бизнесменът ще участва като независим кандидат.

Горивата на новия обект ще се продават на цените, утвърдени от VM Petroleum в цялата страна. Към днешна дата те са 1.71 лв. за литър дизел, 1.78 лв. за литър А95, 1.98 лв. за литър А100, 0.74 лв. за литър газ и 0.79 лв. за килограм метан. VM Petroleum има 11 работещи бензиностанции в градовете Варна, Разград, Горна Оряховица, Свищов, Силистра, Павликени, Габрово, Айтос, Сливен и Добрич, където появата им предизвика драстичен спад в цените по обектите на конкуренцията.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu