Новини

Дилър на дрога показа ВИДЕО с дрогираната Анджелина Джоли

Очите й са кървясъли, ръцете й са мършави и с рани по тях. Тя ходи нервно из своята всекидневна, Анджелина Джоли дращи кожата си с мръсните си нокти, докато нейния дилър я снима, докато тя води несвързан разговор с баща си. На потресаващото видео на притежателката на Оскар въобще не изглежда като международно признат активист, борещ се за правата на човека, или бляскава холивудска звезда. Осъденият дилър на дрога Франклин Мейер твърди, че е заснел 16-минутното видео с позволението на Джоли през 1999 година, когато тя го повикала в дома си в Манхатън, за да я снабди с хероин и кокаин. Джоли описва тогавашния си период на живота си като „мрачен и опасен“ и тя е била голяма късметлийка, че е оцеляла.

На видеото, разпространено за първи път от The National Enquirer, звездата от „Господарка на злото“ нервно ходи назад напред из апартамента, докато говори неврно по телефона. На заден план се вижда включен телевизор. Анджелина е в състояние на силен стрес, а на пода около нея се въргалят торби с боклук и кутийки от газирани напитки.

Мейер разказа пред Enquirer: Анджи бе моя клиентка в течение на няколко години. Продавах й хероин и кокаин. Един ден тя ми се обади и поиска да се отбия в жилището й. Така тя казваше, че има нужда от дрога. Тъкмо бях купил една видеокамера и реших да я взема със себе си. Когато пристигнах, просто и дадох дрогата, а тя ми даде парите.

Мейер, който не за първи път твърди, че е продавал наркотици на звездата, разказва, че е продължил да снима звездата, докато тя е говорила по телефона с баща си, актьора Джон Войт, с който е обсъдила брат си Джейсм и покойната им майка. От записа обаче не става ясно с кой говори актрисата.

В същото интервю Мейер твърди, че е продавал на Джоли два-три пъти на седмица, когато тя е била в града. Всеки път тя си е купувала дрога за около 100 долара. По думите му, актрисата приемала наркотиците пред него. „Не й пукаше особено кой е около нея“, добавя дилърът.

Мейер дори твърди, че Джоли е била надрусана с кока по време на важно интервю през 1999 година за филма Girl, Interrupted, с ролята си в който тя спечели Оскар.

Мейер разказва още, че Джоли, която по онова време вече се е срещала с бъдещия си съпруг Били Боб Торртън, му се поделяла за своя извратен полов живот, включително и влеченията й към садомазохизма и женските ласки.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu