Новини

“Домби бар” – най-опасната дупка в София

КЕПЕНЦИ: Бар Айс е затворен за клиенти след инцидента със самбиста.

“Посрещнете утрото с най-горещите фолкхитове, подбрани специално за вас от легендарния диджей Геле”, казва всяка вечер в 22 ч. водещият в столичния “Домби бар”.

На пръв поглед всичко изглежда чудесно. Малка дискотека в центъра на София, в която можеш да си допиеш към 5 часа сутринта. Големи дървени врати, червен килим и вити стълби, водещи към подземието, от което се носят весела глъч и приятни фолкритми – така изглежда входът на “Домби” на “Графа”. По неписан закон трябва задължително да имаш нож, а ако притежаваш пистолет или палка, си на почит. Луксът от лична охрана от минимум 3-ма души ти дава правото да заемеш някое от сепаретата, те така или иначе са общо 6, като първите две са ВИП.

Охрана има, но редовните клиенти не се проверяват.

Посетителите са все отбрани хора – мутри, спортни легенди, ММА бойци и красавици
от кориците на еротичните списания. Носят се слухове, че “Домби” се е използвал като домашно заведение от бандата на Сако, арестуван преди няколко седмици с още 10 души при акция “Чук”. Улицата разказва, че именно там можеш да си купиш кокаин толкова лесно, колкото и аспирин. Не е нужно да се разхождаш до тоалетната, можеш да си жулиш директно на масата. Но така пък рискуваш да изпуснеш някой интересен разговор за великите времена на Георги Илиев.

В дискотеката е шумно, докато в тоалетната превъзбудените от коката разговарят на висок глас. Обстановката в кенефа на “Домби” е доста задушевна, вратите не се заключват и всеки се чувства като у дома си.

Допреди да бъде трайно заключен в затвора, Янко Ваташки Лудия редовно посещаваше висаджийската Мека от 90-те години.

"Домби бар" - най-опасната дупка в София - 24chasa.bg

Движеше се с отбор криминално проявени татуирани типове от “Люлин” и тормозеше посетителите в “Домби”.

Най-потърпевши се оказваха девойките Заклещваше ги в тоалетните или директно на сепаретата и ги заплашваше с огнестрелното си оръжие, че ако не си тръгнат с него от заведението и след това не го дарят с ласки, той ще ги простреля в капачките на коленете. Така той разбира ухажването. За съжаление никоя от жертвите му не е подала жалба в полицията, от страх Лудия да не посегне на нея или на семейството Логично е да си зададем въпроса, като знаят какво се случва в “Домби”, защо красиви млади момичета ходят там. Отговорът не е труден. Много от тях заработват като карачки. Това е жаргон за проститутка на свободна практика. Клиентите на това заведение са заможни и уважавани в своята дейност хора. Обичат лукса и забавленията.

На никого не са му чужди плътските удоволствия и кой би отказал готина мацка в 7 сутринта срещу 250-300 лв.

“Домби” е купонджийско заведение, с най-стария диджей.

Всеки знае кой е Геле и Геле знае всичко за всеки. Той познава перфектно всеки клиент, коя е жена му, коя е официалната му любовница и коя е принцесата му за вечерта. Наясно е коя песен на кого е любима и знае как да ти погали егото.

Безупречен е в работата си, а устата му е заключена като с катинар. С годините се е нагледал на какво ли не, но не е проронвал и дума.

“Домби” без Геле няма да е същото. Той е сякаш част от мебелировката. Ето защо лятото
колоритният диджей се мести в морското “Домби”, което е толкова актуално, колкото и Софийското. Но е по-лъскаво, клиентите са по-разнородни, все пак Слънчев бряг е сбирщина на богаташи от цяла България. За разлика от столицата, на морето има няколко души охрана в заведението и побоища вътре не се допускат. Ако има някакъв конфликт, то той се разрешава навън. Да, може би точно пред входа, но така поне не са застрашени останалите клиенти.

В края на миналото лято се заговори, че именно в “Домби” на Слънчев бряг европейският ни шампион по бокс в категория 91 кг Кубрат Пулев е бил жестоко помлян в кървав екшън между мутри. В бруталното меле са се включили над 30 боксьори, каратисти и самбисти, а резултатът е бил трагичен за Кобрата. Шампионът категорично отрича информацията да е достоверна. Дали е имало масов бой, дали Кубрат изобщо е бил там и дали е участвал в него, можем само да гадаем.

Християн Гущеров е арестуван след скандал (ОБНОВЕНА) - bTV Новините

Улицата обаче разказва, че често пъти посетители на “Домби ” прекаляват с алкохола и опиатите и при наличие на много тестостерон в себе си искат да си мерят атрибутите, както се казва. Побутват се, заяждат се помежду си с идеята да се предизвика скандал
В такива случаи най-много го отнася личната охрана на мутрите.

Шефовете им обикновено си оправят взаимоотношенията доста бързо на по чашка уиски и някоя друга линия в тоалетната. Мътна и кървава е историята на “Домби” в София, но в кое нощно заведение не стават побоища. Ситуацията тук обаче е грозна. Не е редно да се допускат хора с оръжие в дискотека. Защо трябваше световният ни шампион по бойно самбо да бъде наръган с нож от някакъв си люлински криминално проявен? Само седмици, след като пред “Домби” след разменени лоши погледи човек от обкръжението на Катерицата простреля Людмил Георгиев.

Историята все още помни култовия крадец Чората като един от най-верните фенове на мутренската дискотека на “Графа” през 2007 г. Той обожаваше да танцува сам на дансинга, гол до кръста, запасал един пистолет и с два ножа, по един във всяка ръка. Беше любимец и на наркодилърите. Купуваше огромни количества и омазваше цялата си грозна физиономия с белия прах. Да не дава Господ, някой да му се изпречи на пътя в такъв момент. Ставаше нещо страшно и не защото беше канара от мускули, напротив – едва ли тежеше повече от 60 кг.

Просто беше луд, надрусан и въоръжен.

Николай Кокинов, градски прокурор на София, казва, че в “Домби ” не е имало монтирани камери. Хубаво е да има, но явно на полицията не собено за саморазправите в ъндърграунда. Дори малките деца знаят, че “Домби бар” е едно от най-опасните места в София. Тук не важи поговорката “Който го е страх, да не ходи в гората”.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu