ИТ Новини

10 вида жени, които да отбягвате в социалната мрежа

Image result for social network girl

Просто защото са хипер зле и не си заслужават…

Последните изследвания сочат, че самотните жени са по-активни в социалните мрежи и са по-склонни да споделят лична информация за себе си. Това какво означава според вас? Ако някоя мацка постоянно си ъпдейтва статуса, значи, че е нуждаеща се или най-малкото е свободна.

Един от големите плюсове на дигиталното ухажване е, че то ви дава възможност да забележите кофти нещата преди да сте инвестирали много време или още по-зле – емоционален заряд към мадамата. Примерно ако новата ви изгора си има гадна жилка и си пада малко кучка, това определено ще си проличи някъде в нейнияFacebook профил. Същото се отнася и ако все още има увлечение по бившия си или не обича да стои жадна и си кърка като казак. Щом веднъж се научите да откривате уликите, ще ви бъде лесно да разберете дали набелязаната девойка е тази, която наистина търсите.

1. Твърде драматичното момиче

Типичен статус: “Накрая можеш да разчиташ само на себе си!”

Този тип жени или са в постоянен ПМС, или просто са си родени кучки и са обречени да умрат като кучки. Те няма да ви имат доверие, ще ви се карат, даже ако сте по-слабичък, може и да ви набият. Загадъчен и търсещ внимание пост трябва да ви казва, че момичето, от което се интересувате, е пасивна, агресивна и твърде висока летва. Накратко – не си заслужава главоболията.

2. Несигурното момиче

Типичен статус: “Чувствам се грозна и отвратителна днес…. :(“

Момичета, които си пишат такива тъпотии, обикновено имат сериозни проблеми със самочувствието или просто са толкова жадни за внимание, че си просят комплименти във Facebook. И в двата случая – не ви трябва жена, която да си избива комплексите.

3. Долната пияница

Типичен статус: “Ппппооочвами да пииййййм!!!! 😀 (drunk)”

Да, определено тези мацки звучат като супер прекарване – пеят и танцуват върху бара и се наливат като студент в първи курс. Но в никакъв случай няма да е толкова сладка или секси, докато ви се налага да държите нейната глава, докато тя се кара на тоалетната чиния или да се опитвате да спорите с нещо за нея, докато тя е размазана и не разбира и думичка от това, което казвате.

Момичето с клишираните духовни сентенции

Типичен статус: “Бъдете промяната, каквото искате да видите в света.”

Ние уважаваме жените! Особено тези, които правят постоянни опити да се подобряват. Но да си напишат някаква духовна тъпотия, която и те самите не могат да си обяснят, е като да си облечем униформа и да се мислим за полицаи. Няма как да стане! Това са тези мацки, които макар да изглеждат екзотични, цяла вечер ще ви надуват главата с псевдо интелектуални глупости, но няма да ви кажат цвета на бельото си. Пълна загуба на време.

Момичето, което следи бившия си

Типичен статус: “Току-що видях бившия си с най-грозното момиче на света. След мен живот няма LOL!”

Всяко споменаване на нейния бивш трябва веднага да замрази всякакво желание у вас за развитие с това момиче. Ако все още има снимки с бившия си из целия си профил, тя определено не го е надживяла. Продължете напред, а тази да си ближе лютите рани…

Постоянно оплакващата се

Типичен статус: “Мразя шибания трафик!!!! Мразя шибаните полицаи!!!! Мразя тъпата си работа!!!! Мразя абсолютно всичко!!!!!”

Ако жената, която омайвате, е толкова разстроена от трафика или някой несръчен барман, че да се възмущава чак в социалните мрежи, значи или има твърде много неизразходвана сексуална енергия (едва ли), или просто обича да се оплаква повече от всичко на света. В доста случаи тези жени таят в себе си изключителен гняв, така че препоръчваме да ги отбягвате. Замислете се за нещо: щом така се ядосва, че е изпуснала зелената светлина и е заседнала в трафика, как би реагирала ако ви хване да гледате среднощните приключения на Джена Джеймисън (знаем, че обичате да го правите).

Супер набожното момиче

Типичен статус: “Молете се на Бог, сякаш нещата зависят от него, защото наистина е така!”

Статуси, които възхваляват Бог, обикновено идват от момичета, които никога няма да ви дадат първото място в сърцето си. То принадлежи на Бог, а никой от нас простосмъртните не може да се сравнява с Бог. Ако искате да правите секс преди първата брачна нощ, определено не се занимавайте с тях.

Момичето, което поставя ултиматуми

Типичен статус: “Ако не се съгласявате с мен, махнете ме от приятели!”

За някои хора да давате мнение или съвет просто не е достатъчно. За тях трябва да е последвано от ултиматум, защото са твърде еманципирани да се съгласяват с мнението на другите. Например – “Ако се съгласявате на брак със скучен секс, по-добре ме махнете от приятели!”. Направете си услуга и наистина я махнете от приятели.

Конфликтното момиче

Типичен статус: “Ако ще говорите глупости за мен, КАЖЕТЕ МИ ГИ В ЛИЦЕТО, МЪРШИ ДОЛНИ!”

Подобно и на предишната категория момичета, тези също търсят доказване, но в повечето случаи тук говорим за жажда за конфликти и бой. Но такъв истински бой, в който се късат дрехи, скубят се коси и наоколо хвърчи силикон от изкуствени цици. Страшна работа! Всяка караница с такава жена е като спор с радиото. В крайна сметка ще се спечели от този, който може да крещи по-дълго и по-високо. Бяхте предупредени!

Маниакално досадното момиче

Типичен статус: “Току-що видях лилава пеперудка! Ей така случайно!”

Да, те са сладки и понякога изглеждат наистина оригинални. Но колко време ще мине преди нейното абсурдно ниво на въодушевление от всяка малка тъпотийка, която тя вижда, да ви докара до истинска и неподправена лудост. Имаме предвид, че да видите лилава пеперуда определено не е чааааак толкова случайно, мамка му!

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu