ИТ Новини

Facebook опростяват дизайна на страниците в настолната си версия

Малко по-рано тази седмица от Facebook съобщиха, че постепенно ще внесат промени във външния вид на страниците. Промяната ще повлияе само на дизайна на страниците в настолната версия и целта й е да се постигне един по-опростен вид, подобен на този в услугата Дневник. От социалната мрежа изразиха увереност, че новият дизайн ще помогне на потребителите да намират информация по-бързо, а на администраторите да използват наличните си инструменти по-лесно.

Колоната в дясната част на вашия Дневник вече ще показва всички публикации направени от вас в страниците, които поддържате. Лявата част, пък, ще включва информация за вашия бизнес, придружена от карта, работно време, телефонен номер и URL адрес на посветения му уебсайт. Там ще се виждат също снимки и видеоклипове.

Независимо къде точно се намирате на страницата, освен това, ще имате достъп до данни за рекламите, които текат в нея, както и за всички нейни нови харесвания,  непрочетени известия и съобщения. Добавени са и нови опции за навигация към горната част на страницата с цел по-удобен достъп до настройките, активността и други функции.

И накрая, в инструмента Page Insights администраторите на страници ще видят нова функция на име Pages to Watch, която ще им позволи да съставят списък със страници със съдържание подобно на това в тяхната собствена. Тази промяна ще бъде оценена и от обикновените потребители на Facebook, които сега ще могат да намират по-лесно подобно на търсеното им съдържание.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu