Забавно

Дяволско бебе плаши минувачи в Ню Йорк (видео)

Този измъчен дребосък с червени очи и изпъкнали вени по бледото личице ще ви изправи косите!

[KGVID poster=”http://w.FreeUniBG.eu/wp-content/uploads/2014/01/Devil-Baby-Attack_480p_thumb5450.jpg” width=”854″ height=”480″]http://w.FreeUniBG.eu/wp-content/uploads/2014/01/Devil-Baby-Attack_480p.mp4[/KGVID]

Какво ще направите, ако видите изоставена детска количка на улицата? Ами ако в нея има плачещо бебе? Ще погледнете ли вътре? Ще се огледате ли за родителите на изоставеното мъниче? След като гледате следващото видео, ще се замислите по този въпрос.

Жителите на Ню Йорк бяха обект на ужасяваща скрита камера малко преди официалната премиера на филма на ужасите Devil’s Due.

Създателите на хорър лентата излязоха с нестандартно решение относно представянето на своята продукция. Интересният и в същото време страховит и дори зловещ тийзър (въвеждащо рекламно послание – бел.ред.), изкара акъла на случайните минувачи.

Бебетата понякога могат да бъдат наистина ужасяващи в определени моменти, но дори и най-страховитите крещящи малчугани нямат нищо общо с този измъчен дребосък с червени очи и изпъкнали вени по бледото му личице.

Механичната кукла бебе, управлявана дистанционно, стресира минувачите, които се сблъскаха с малкия демон по улиците на американския мегаполис.

Играчката, която се казва “Бебето на дявола”, изглежда повече от зловещо. Тя може да мига, движи главата си, подпира се на детската си количка, размахва средни пръсти, повръща като в “Екзорсистът” и със сигурност може да докара кошмари.

Филмът, който не блести с особено актьорско присъствие, разказва историята на двойка младоженци, които след медения си месец разбират неочаквано, че ще стават родители. Докато записва бременността за поколенията, мъжът започва да забелязва странно поведение при съпругата си. Първоначално го отдава на напрежението и стреса, но с напредване на бременността става ясно, че то има много по-зловещ произход.

 

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu