Забавно

4-годишни опити на китайци за бебе чрез анален секс се провалиха

Четиригодишни опити на китайско семейство да се сдобие с рожба чрез анален секс се оказаха пълен провал.

Историята разказва журналист от в. Дейли мейл, който описва конфузната ситуация повече от цветущо. Той цитира лекар от югозападния китайски град Биджето, който разкрива как при него са дошли 26-годиншен мъж и две години по-младата му съпруга. „Ние от четири години работим за бебе. Всеки опит бе много болезнен, но досега няма резултат”, сподели жената. Отначало помислих, че пациентката има гинекологичен проблем.

Тя бе изпратена на всички възможни изследвания, които опровергаха моите предположения. Мъжът също бе прегледан от всички възможни специалисти, но и той се оказа в прекрасно здраве”, посочва доктор Лю, който се заел да разнищи случая с липсата на бебе между двама напълно здрави родители. Когато докторът, обаче, решил да проведе разговор с двойката бил повече от изненадан. „Девствената ципа на пациентката се оказа непотъкната.

След редица въпроси двамата изплюха камъчето. Те, в опитите си да се сдобият с наследник, са правили анален секс”, заявява доктор Лю. Донякъде щастливата “диагноза” на доктора била последвана от специални курсове по сексуално образование. След “уроците” по секс, жената вече очаква първата си рожба.

*За нас остава само въпросът мъжът дали е знаел и си е траел, или простто си е имал свои предпочитания за секса?

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu