Забавно

10-ТЕ НАЙ-МЪЖКИ ФРАЗИ

Филмите са ни научили, че истинският мъж е мълчаливият силен тип. Той говори само, когато има да каже нещо – винаги с къси и стегнати фрази, често сентенции. В истинския живот обаче дори реплики, писани за Арнолд Шварценегер, са прекалено обяснителни и доста не-мъжки. Има точно десет алфа-мачистки израза и, при вкарване на правилното отношение, с всеки от тях можеш да покажеш кой е Мъжът.

мъжки фрази

СПОКОЙНО. (БРУС УИЛИС В ПОСЛЕДНИЯТ ОЦЕЛЯЛ)

Обикновено всички около Мъжа са изпаднали в истерия и само го занимават с реване, тръшкане, паника и като цяло апокалиптични очаквания за развоя на събитията. Мъжът даже без да ги удостои с поглед, поклаща глава и ледено процежда през зъби “спокойно”, след което всички притеснения изглеждат неуместни.

мъжки фрази

И АЗ КАКВО ДА НАПРАВЯ? (ДЖОН УЕЙН В THE COMANCHEROS)

Много често в живота на истинския Мъж някой идва да го занимава с проблемите си, които макар и често косвено свързани с него, не го интересуват. След като търпеливо изслуша разсъжденията и болките на въпросния човек, Мъжът го поглежда строго, накланя глава, набръчква чело и задава риторичния въпрос: И аз какво да направя?

мъжки фрази

 ШЕ ВИДИМ. (МАРЛОН БРАНДО В THE GODFATHER)

Ако човекът от предишната ситуация не разбира от намекване, натвърдване и като цяло не разчита езика на тялото – единственият вариант за Мъжа да се отърве от него е сякаш между другото пуснато “Ше видим”. Ако женското “може би” е твърдо “не”, то мъжкото “ще видим” трябва да се чете като “може и да стане”… все пак и по-невъзможни неща са се случвали.

мъжки фрази

 АЗ ПЪК… (СИЛВЕСТЪР СТАЛОУН В НА ВЪРХА)

Мъжът изпитва нужда да е отгоре във всяка една ситуация. Затова в случай, че някой си позволи да се изфука с каквото и да е, Мъжът е длъжен да цака, така да се каже. На удара трябва да се отговори рязко и категорично, дори ако се налага с лъжа. Правил си секс в подводница? Аз пък съм го правил в безтегловност. Примерно.

мъжки фрази

А НА ЕДИН ПРИЯТЕЛ…(МАРТИН ЛОУРЪНС В ЛОШИ МОМЧЕТА 2)

За Мъжа е важно да разказва истории. Дори когато част от историите са уронващи имиджа, понеже са му се случили на него самия. За целта се използва неутралната форма с непознато трето лице. Към този похват Мъжът подхожда и за истории, които не са се случили на никого. Все пак някога приказките са започвали с имало едно време, а сега с “а на един приятел”.

мъжки фрази

НЕ! (АРНОЛД ШВАРЦЕНЕГЕР В КОНАН ВАРВАРИНА)

Истинският Мъж трябва да може да казва “не” и да остава категоричен в решението си. Освен в случаите, когато е предложение за парти или секс. Тогава е позволено на Мъжа да промени иначе гранитено твърдото си “не” в случай, че бъдат представени нови факти, които да повлияят на решението му. Във всички други ситуации “не” трябва да остане”не” – особено, ако става въпрос за заем, отстъпване на кола и правене на услуга.

мъжки фрази

ДА! (ДЖАК НИКЪЛСЪН В ПОЛЕТ НАД КУКУВИЧЕ ГНЕЗДО)

Мъжът казва “да” на всичко, което звучи забавно; наистина е забавно; тъпо е, но пък е с приятели или евентуално ще доведе до секс и пари. Все пак, докато жените са склонни да казват предимно “не” като защитна реакция, Мъжете са длъжни първо да правят нещо и после да мислят. Защото все пак да бъдем реалисти – кой би казал “да” на скачането в пропаст с уингсют, ако го обмисли.

мъжки фрази

И КВО ОТ ТОВА? (АЛ ПАЧИНО В БЕЛЯЗАНИЯТ)

Хората, особено жените, са склонни да помнят всичко в незначителни подробности. Особено дадени колкото да се отбие номера обещания и казани между другото реплики, а после да ги цитират и припомнят в жалки опити да предизвикат неудобство у Мъжа. Истинският Мъж не изпитва неудобство от никое тъпо обещание, което не е спазил. Мъжът трябва да се изсмее пренебрежително и да каже с кисела усмивка: И какво от това?

мъжки фрази

НИЩО МИ НЯМА. (МАЙКЪЛ МЕДСЪН В STRENGTH AND HONOUR)

Истинският Мъж не разкрива чувствата си. Това се случва само по сериалите. Мъжът би приел мълчаливо всички удари на съдбата, дори тези под пояса. А ако някоя сълза се опита издайнически да се търкулне по бузата му, той неусетно трябва да я изтрие все едно се почесва по носа и да се преструва, че гледа пейзажа през прозореца. Когато някой го попита какво му има, Мъжът отговаря тежко: Нищо ми няма.

мъжки фрази

ДА МУ *** ******* *****!!! (ВИНИ ДЖОУНС В ИСТИНСКИЯ ЖИВОТ)

Когато всички други варианти са се изчерпали, Мъжът има само едно оръжие – да му тегли една. В такива случаи присъствието на дами и малки деца е нежелателно. Когато Мъжът псува, никой не може да скрие със замазано устата му и да бийпне потока от мръсни думи – дори без звук всички разбирахме какво казваше Стоичков при жълт картон, нали? Естествено, Мъжът псува само в състояние на краен афект – следващата стъпка е една и никой не иска да се стигне до нея.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu