Забавно

10 причини да излизате със спортистка

Ако трябва да направим класация на момичетата, за които наистина си струва да се бориш, спортистките ще заемат челна позиция. Не само защото с тях животът си е едно голямо състезание. Имаме още цели 10 основателни причини за тази констатация. И ви ги казваме веднага!

Спортистката е:

  • Дисциплинирана

Спортът учи на дисциплина, калява волята, психиката, възпитава в упоритост и търпение. Накратко, спортът превръща хората в силни личности, притежаваща онези човешки качества, така липсващи на мнозина в днешно време.

  • Има страхотно тяло

Това е повече от ясно. Спортистките са едни от най-сексапилните жени на света, а тялото на богиня е тяхна запазена марка.

  • Издръжлива

Може да тича наравно с теб, а твърде вероятно е дори да те надбяга. С нея можеш да катериш планини, да преплуваш морета и да покоряваш върхове. При всички случаи съвместният ви живот ще бъде доста динамичен, така че – загрявай!

  • Силна

Както физически, така и психически. Тя е онази перфектна жена, с която няма да вдигаш кръвно и да преживяваш истерични пристъпи през ден. Стига да не си достатъчно упорит, за да си ги изпросиш сам.

  • Борбена

При нея не важи изразът: Не знам какво искам, но го искам веднага. Тя знае прекрасно какво преследва в живота си, а поставянето на конкретни цели е нейно ежедневие. Начинът за постигането им също й е пределно ясен. Знае, че за успехa е нужно търпение.

  • Гледа мача с теб

Когато си с нея, не изпадаш пред дилемата мач или вечеря. Защото спортуващото момиче знае много добре, че тези две неща вървят чудесно ръка за ръка!

  • Състезава се с теб

Освен че спортистката е най-добрата компания за тренировки, тя е и онази прекрасна дивачка, която няма да ви остави да я водите за носа и да направлявате пътя й. С нея ще се състезавате за първото място не само в залата, а и в живота. Ще ви мотивира, вдъхновява и амбицира. А това, меко казано, си е супер яко!

  • Знае цената на успеха

Това момиче е наясно, че нещата в живота не се постигат с едно щракване на пръстите. Знае какво е да живее в лишения, знае какво е да губи и да се изправя след всеки провал. Да не се предава!

  • Смела

Смелостта не означава да си безстрашен, а да продължаваш напред въпреки страховете си. Спортът учи точно на това и тя го знае. Онова смело момиче, което може би вече е с теб, може би все още не си я срещнал, но когато го направиш, не я пускай да си отиде, защото тя е…

  • Прекрасна

Да, такава е. Ако в текста по-горе откриваш момичето-мечта, поздравяваме те. Остава ти само да я намериш и да я заслужиш.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu