Забавно

10 възможни причини COVID-19 да се махне от българския народ

От Великден се облизваме по пейки и противоваксинни протести, а коронавирусът изглежда да страни от нас. От Щаба обявиха мерките за преуспешни, други смятат, че е от БЦЖ-то, а пък трети са на мнение, че тоя вирус сме го изкарали още по времето на хан Аспарух. Ето още хипотези:

1. COVID-19 още не е дошъл реално и само хора с връзки в чужбина са се докоснали до него, понеже все сме назад със световните тенденции.

2. Всички го караме безсимптомно и на крак, с което се доказва, че народите, които се напиват с бира, са несравними с народа, който изтрезнява с бира.

3. Наистина не се понасяме и спазваме допълнителна социална дистанция, като си говорим само зад гърбовете.

4. Най-рисковите групи – възрастните и тези с тежки хронични проблеми, си имат далеч по-сериозни проблеми от вируса, разполагайки с общо 250 лева на месец при предписани лекарства за 245 лева.

5. Чрез паметна записка вирусът е джиросан на американците, защото там имаме човек, който да му даде пълен съпорт.

6. Нямаме 5G и много свободна и прогледнала жена във Facebook от Провадия е забранила на коронавируса да заразява нея, семейството и народа ѝ.

7. Масово нацията не вярва в съществуването на вируса и като в приказките – чудовището е толкова силно, колкото страх му посветиш.

8. Вирусът е видял как шофираме по време на масовите карантини и е решил, че няма нужда да се напрягаме, сами ще се избием.

9. Децата прекарваха по 22 часа от денонощието в Интернет и спряха да разнасят заразата. Децата са плъховете и гълъбите на хората.

10. Никой освен точно вашите съседи не е имал гости вкъщи всеки ден и мерките 2 месеца са се спазвали много стриктно и само вие сте видели някакви единични изключения и нарушения.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu