Новини

Шофьор на тир се блъска в три полицейски коли и две пожарни (видео)

Поредната любопитна случка се е разиграла в щата Аризона, САЩ. Шофьор на тир се е блъснал в цели три полицейски коли и две пожарни, защото е използвал мобилния си телефон докато шофира. Какво е правил ли? Гледал е Facebook профила си, потвърдиха от местната полиция.

В инцидента е загинал един полицай, което е накарало органите на реда да започнат разследване. Въпреки че катастрофата е станала през май, то едва сега полицията официално е показала доклада по случая.

Оказва се, че шофьорът на тира Хорхе Еспиноса е оставил машината на автопилот, след което е извадил мобилния си телефон и е започнал да разглежда „снимки на жени в провокативни позиции и оскъдно облекло.“ По време на инцидента обвиняемият е бил във Facebook профила си и именно там е търсил снимки, с които да се забавлява. Освен в социалната мрежа обаче, докато е шофирал Еспиноса е разглеждал и YouTube, порно сайтове и най-различни интернет страници. Вследствие на това латиноамериканецът се разсеял и това довело до фаталния инцидент.

Еспиноса е обвинен в убийство втора степен, а полицаите съобщават, че обвиняемият дори е опитал да прикрие телефона с портфейла си непосредствено след катастрофата. Скоростта, с която е шофирал по време на инцидента е 105 кмч.

[KGVID poster=”http://www.FreeUniBG.eu/wordpress/wp-content/uploads/2013/11/Dashboard-video-of-trucker-who-crashed-into-police-cars_360p_thumb608.jpg” width=”650″ height=”400″]http://www.FreeUniBG.eu/wordpress/wp-content/uploads/2013/11/Dashboard-video-of-trucker-who-crashed-into-police-cars_360p.mp4[/KGVID]

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu