Забавно

Удари го, ако не работи

Удари го, ако не работиПреглед на оригинала

Известен парадокс на нашето технологично съвремие е, че изпитаното последно средство за „оправяне” на неработеща техника е прякото физическо въздействие по-известно като „удар”.

Странното е, че всъщност този метод понякога помага и заялата се машинария внезапно проработва. Ако не друго методът поне е ефективен като средство за изливане на негативни емоции.

Една от причините удрянето на техника да е толкова популярно е, че кинотворците често го използват като средство за нагнетяване на напрежението. Вероятно сте забелязали например, че колата на главния герой отказва да запали точно в мига, в който зомбитата/серийния убиец изскочат от тъмното.

Предлагаме ви това изключително занимателно видео, което включва огромен брой случаи на човешко насилие срещу беззащитна техника, подбрани от кинолентите. Жертви са многобройни механизми с различна степен на сложност и реализъм – от ключалки на шкафчета до космически кораби и машини на времето. Всичко това е майсторски монтирано като една своеобразна перкусивна симфония на неизправната техника.

Крайният ефект е доста забавен. Просто го вижте:

[KGVID poster=”http://www.FreeUniBG.eu/wordpress/wp-content/uploads/2013/12/191150806_thumb8474.jpg” width=”1280″ height=”720″]http://www.FreeUniBG.eu/wordpress/wp-content/uploads/2013/12/191150806.mp4[/KGVID]

 

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu